Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

ΕΥΑΘ: Προχωρά σε επανεξέταση συνεργασιών

Την επανεξέταση συνεργασιών με γνώμονα το συμφέρον της εταιρίας, τονίζει σε ανακοίνωσή της η διοίκηση της ΕΥΑΘ, αναφορικά με δημοσίευμα που έκανε λόγο για κατάργηση θυγατρικής, αλλά και της σύμβασης με τη Μαλαματίνας.

ΕΥΑΘ: Προχωρά σε επανεξέταση συνεργασιών
Την επανεξέταση συνεργασιών με γνώμονα το συμφέρον της εταιρίας, τονίζει σε ανακοίνωσή της η διοίκηση της ΕΥΑΘ, αναφορικά με δημοσίευμα που έκανε λόγο για κατάργηση θυγατρικής, αλλά και της σύμβασης με τη Μαλαματίνας.

 Αναλυτικότερα, από την ΕΥΑΘ αναφορικά με σημερινό δημοσίευμα της 15ης Ιανουαρίου 2010 , περί κατάργησης της θυγατρικής ΕΥΑΘ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ, καθώς και της σύμβασής της με την Ε.ΜΑΛΑΜΑΤΙΝΑΣ ΑΕΒΕ , ανακοινώνονται τα εξής:

1. Την ίδρυση της θυγατρικής ΕΥΑΘ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ αποφάσισε η Τακτική Γενική Συνέλευση της 29ης Ιουνίου 2007.

2. Η Τακτική Γενική Συνέλευση της 20ης Ιουνίου 2008 επί του 8ου θέματος περί έγκρισης συμφωνίας πλαισίου αρχών και επιχειρηματικού σχεδίου επένδυσης στον τομέα του εμφιαλωμένου νερού από κοινού με την Ε.ΜΑΛΑΜΑΤΙΝΑΣ ΑΕΒΕ, ενέκρινε επί της αρχής την εισήγηση ενώ η έγκριση των υπολοίπων (τα σχέδια συμβάσεων, επιχειρηματικό πλάνο κλπ) αποτελεί αρμοδιότητα του ΔΣ της εταιρείας.

Αυτό που ισχύει είναι ότι η διοίκηση στα πλαίσια των αρμοδιοτήτων της και των υποχρεώσεών της απέναντι στο επενδυτικό κοινό και στον κοινωνικό χαρακτήρα της εταιρείας θα επανεξετάσει συνεργασίες με γνώμονα τα συμφέροντα της εταιρίας.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v