Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

ΔΕΗ: Η σύνθεση του διοικητικού συμβουλίου

Τη σύνθεση του Δ.Σ. της ΔΕΗ γνωστοποίησε η εταιρία, ύστερα από την ανανέωση της θητείας του μέλους Ι. Παναγόπουλου, εκπροσώπου της Ο.Κ.Ε. και τον ορισμό του μέλους κ. Α. Μπαράτση ως αναπληρωτή διευθύνοντα σύμβουλο.

ΔΕΗ: Η σύνθεση του διοικητικού συμβουλίου
Τη σύνθεση του Δ.Σ. της ΔΕΗ γνωστοποίησε η εταιρία, ύστερα από την ανανέωση της θητείας του μέλους Ι. Παναγόπουλου, εκπροσώπου της Ο.Κ.Ε. και τον ορισμό του μέλους κ. Α. Μπαράτση ως αναπληρωτή διευθύνοντα σύμβουλο.

Ειδικότερα, η ΔΕΗ ανακοινώνει ότι ανανεώθηκε η θητεία του μέλους Παναγόπουλου Ιωάννη, εκπροσώπου της Ο.Κ.Ε. με λήξη την ημερομηνία διεξαγωγής της πρώτης Τακτικής Γενικής Συνέλευσης του 2010.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, η σύνθεση του Διοικητικού Συμβουλίου της Εταιρείας μετά και τον ορισμό του μέλους του Δ.Σ. κ. Απόστολου Μπαράτση ως Αναπληρωτή Διευθύνοντα Σύμβουλο, έχει ως εξής:
 
* Ζερβός Αρθούρος, Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου και Διευθύνων Σύμβουλος (Εκτελεστικό Μέλος), Λήξη θητείας του στις 15.12.2012.

* Πετρόπουλος Ευάγγελος, Αντιπρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου (Μη Ανεξάρτητο Μη Εκτελεστικό Μέλος). Λήξη θητείας του την ημερομηνία διεξαγωγής της πρώτης Τακτικής Γενικής Συνέλευσης του 2010. 

* Αλεξάκης Παναγιώτης, Σύμβουλος (Εκπρόσωπος της Μειοψηφίας - Ανεξάρτητο Μη Εκτελεστικό Μέλος). Λήξη θητείας του στις 17.12.2012. 

* Κατσουλάκος Ιωάννης, Σύμβουλος (Εκπρόσωπος της Μειοψηφίας - Ανεξάρτητο Μη Εκτελεστικό Μέλος). Λήξη θητείας του στις 17.12.2012. 

* Μαρινίδης Γεώργιος, Σύμβουλος (Μη Ανεξάρτητο Μη Εκτελεστικό Μέλος, Εκπρόσωπος των Εργαζομένων). Λήξη θητείας του στις 25.2.2010. 

* Μπαράτσης Απόστολος, Σύμβουλος (Εκτελεστικό Μέλος). Λήξη θητείας του την ημερομηνία διεξαγωγής της πρώτης Τακτικής Γενικής Συνέλευσης του 2010. 

* Νέλλας Γεώργιος, Σύμβουλος (Ανεξάρτητο Μη Εκτελεστικό Μέλος). Λήξη θητείας του την ημερομηνία διεξαγωγής της πρώτης Τακτικής Γενικής Συνέλευσης του 2010. 

* Παναγιωτίδης Ιωάννης, Σύμβουλος (Μη Ανεξάρτητο Μη Εκτελεστικό Μέλος, Εκπρόσωπος των Εργαζομένων). Λήξη θητείας του στις 25.2.2010. 

* Παναγόπουλος Ιωάννης, Σύμβουλος (Εκπρόσωπος Ο.Κ.Ε. - Ανεξάρτητο Μη Εκτελεστικό Μέλος). Λήξη θητείας του την ημερομηνία διεξαγωγής της πρώτης Τακτικής Γενικής Συνέλευσης του 2010. 

* Πανέτας Κωνσταντίνος, Σύμβουλος (Ανεξάρτητο Μη Εκτελεστικό Μέλος). Λήξη θητείας του την ημερομηνία διεξαγωγής της πρώτης Τακτικής Γενικής Συνέλευσης του 2010.

* Τσαρούχας Ιωάννης, Σύμβουλος (Μη Ανεξάρτητο Μη Εκτελεστικό Μέλος). Λήξη θητείας του την ημερομηνία διεξαγωγής της πρώτης Τακτικής Γενικής Συνέλευσης του 2010.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v