Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

OTEGLOBΕ: Εμπορική συμφωνία με Albtelecom

Σε εμπορική συμφωνία με τον εθνικό τηλεπικοινωνιακό φορέα της Αλβανίας, Albtelecom, προχώρησε η OTEGLOBE, o πάροχος διεθνών τηλεπικοινωνιακών υπηρεσιών του ομίλου ΟΤΕ, για την παροχή της Υπηρεσίας της “Internet Transit”.

OTEGLOBΕ: Εμπορική συμφωνία με Albtelecom
Σε εμπορική συμφωνία με τον εθνικό τηλεπικοινωνιακό φορέα της Αλβανίας, Albtelecom, προχώρησε η OTEGLOBE, o πάροχος διεθνών τηλεπικοινωνιακών υπηρεσιών του ομίλου ΟΤΕ, για την παροχή της Υπηρεσίας της “Internet Transit” (Διεθνές Internet).
 
Με τη νέα συμφωνία, η OTEGLOBE εξυπηρετεί τις ραγδαία αυξανόμενες ανάγκες της Albtelecom για Διεθνείς Ευρυζωνικές υπηρεσίες, ενώ παράλληλα διακινεί πλέον σημαντικό ποσοστό της συνολικής κίνησης Διεθνούς Internet της Αλβανικής Αγοράς.

Η υπηρεσία Διεθνούς Internet παρέχεται στην Albtelecom μέσω του διεθνούς IP Δικτύου της OTEGLOBE από τον νέο επίγειο διασυνοριακό σταθμό (cross-border link) στην Κρυσταλλοπηγή.

Στη συνέχεια η κίνηση δρομολογείται μέσω των πλήρως προστατευμένων δικτύων οπτικών ινών της OTEGLOBE, GWEN & TBN, προς τα μεγαλύτερα διεθνή κέντρα ανταλλαγής κίνησης Internet στην Ευρώπη όπως LINX (Λονδίνο), AMS-IX (Άμστερνταμ) και DE-CIX (Φρανκφούρτη), στα οποία η OTEGLOBE έχει παρουσία.

Μέσω των εκτεταμένων αυτών διεθνών υποδομών, η OTEGLOBE παρέχει υπηρεσίες διεθνούς Internet σε όλους τους σημαντικούς τηλεπικοινωνιακούς παρόχους των Βαλκανίων, καθιστώντας την έτσι τον κυρίαρχο Πάροχο Διεθνούς Τηλεφωνίας στην ευρύτερη περιοχή της ΝΑ Ευρώπης.

«Είμαστε πολύ ικανοποιημένοι από την αποτελεσματική συνεργασία μας με την OTEGLOBE, η οποία μας παρέχει αξιόπιστες Διεθνείς υπηρεσίες Internet. Είμαστε βέβαιοι ότι τόσο οι οικιακοί όσο και οι εταιρικοί μας πελάτες, θα εκτιμήσουν ιδιαίτερα την υψηλή ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών» δηλώνει ο Δρ. Mustafa Resit Akdogan, Διευθύνων Σύμβουλος της Albtelecom. «Ελπίζουμε σε περαιτέρω διεύρυνση των υψηλού επιπέδου επιχειρηματικών σχέσεών μας με την OTEGLOBE και σε άλλους τομείς, με εξίσου θετικά αποτελέσματα.»

«Είμαστε ιδιαιτέρως ευτυχείς που επεκτείνουμε την εξαιρετική μας συνεργασία με την Albtelecom και ευελπιστούμε πως παρέχοντας αξιόπιστες υπηρεσίες Internet Transit, θα στηρίξουμε τις προσπάθειες του εθνικού τηλεπικοινωνιακού φορέα της Αλβανίας για επέκταση της διείσδυσης των διεθνών ευρυζωνικών υπηρεσιών στην τοπική αγορά», δήλωσε ο κος Ιωάννης Κωνσταντινίδης, Εκτελεστικός Εμπορικός Διευθυντής της OTEGLOBE.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v