Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

ΟΠΑΠ: Συμπαράσταση στην Εθνική Ομάδα Ποδοσφαίρου

Τη ναύλωση αεροσκάφους, προκειμένου 35 βετεράνοι διεθνείς ποδοσφαιριστές, εκπρόσωποι της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Επαγγελματιών Πρακτόρων ΠΡΟ-ΠΟ, εργαζόμενοι στην ΟΠΑΠ και αντιπροσωπεία της διοίκησης να συμπαρασταθούν στην Εθνική Ομάδα Ποδοσφαίρου, αποφάσισε το ΔΣ της ΟΠΑΠ, στη συνεδρίαση του την Τρίτη 15 Ιουνίου 2004.

ΟΠΑΠ: Συμπαράσταση στην Εθνική Ομάδα Ποδοσφαίρου
Τη ναύλωση αεροσκάφους, προκειμένου 35 βετεράνοι διεθνείς ποδοσφαιριστές, εκπρόσωποι της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Επαγγελματιών Πρακτόρων ΠΡΟ - ΠΟ, εργαζόμενοι στην ΟΠΑΠ και αντιπροσωπεία της διοίκησης να συμπαρασταθούν στην προσπάθεια της Εθνικής μας Ομάδας Ποδοσφαίρου, αποφάσισε το ΔΣ της ΟΠΑΠ, στη συνεδρίαση του την Τρίτη 15 Ιουνίου 2004.

Όπως επισημαίνεται σε σχετική ανακοίνωση της ΟΠΑΠ, ιδιαίτερες ευχαριστίες εκφράζονται στους ποδοσφαιριστές, οι οποίοι με μέριμνα και φροντίδα του ΠΣΑΠ, πλαισιώνουν την αποστολή.

Επίσης, αναφέρεται, πως η παρουσία τους συμβολίζει και ενώνει το χθες με το σήμερα στην εξελεγκτική πορεία του Εθνικού μας συγκροτήματος το οποίο, άλλωστε, έχει ήδη καταξιωθεί αγωνιστικά στους αγώνες του EURO 2004, διεκδικώντας το καλύτερο ”αύριο”, που όλοι πειθυμούν και στο οποίο όλοι προσβλέπουν.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v