Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

ΟΤΕ: Νέες μειωμένες τιμές στα πακέτα χρόνου

Νέες μειωμένες τιμές για τα ΟΤΕ Πακέτα Χρόνου προς Κινητά ανακοινώνει ο ΟΤΕ, που απευθύνονται σε νοικοκυριά όσο και επιχειρήσεις και προσφέρουν κάθε μήνα από 30 ως 500 λεπτά χρόνο ομιλίας από σταθερό τηλέφωνο ΟΤΕ.

ΟΤΕ: Νέες μειωμένες τιμές στα πακέτα χρόνου
Νέες μειωμένες τιμές για τα ΟΤΕ Πακέτα Χρόνου προς Κινητά ανακοινώνει ο ΟΤΕ, τα οποία απευθύνονται σε νοικοκυριά όσο και επιχειρήσεις και προσφέρουν κάθε μήνα από 30 ως 500 λεπτά χρόνο ομιλίας από σταθερό τηλέφωνο ΟΤΕ προς εθνικά κινητά όλων των εταιρειών κινητής τηλεφωνίας.
 
Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, οι μειώσεις, που ισχύουν από την αρχή του νέου έτους, φθάνουν έως και 16,5% για νοικοκυριά – ιδιώτες και έως 16,8% για επιχειρήσεις.

Σημειώνεται, ότι με τις νέες μειωμένες τιμές που προσφέρουν τόσο τα ΟΤΕ Πακέτα Χρόνου «Κινητά» -η συνέχεια των γνωστών OTE Mobile- όσο και τα OTE Business πακέτα χρόνου για επιχειρήσεις, μπορείτε να μιλάτε σταθερά και οικονομικά προς κινητά, επιλέγοντας το πακέτο που ταιριάζει στις ανάγκες σας.

Όπως επισημαίνεται, επιλέγοντας ένα από τα παραπάνω πακέτα για κλήσεις προς κινητά και συνδυάζοντας το με ένα από τα προγράμματα για κλήσεις προς σταθερά τηλέφωνα στην Ελλάδα, που διαθέτει ο ΟΤΕ τόσο για νοικοκυριά όσο και για επιχειρήσεις, όλοι έχουν την ευκαιρία να μειώσουν ακόμα περισσότερο το λογαριασμό τους.

Οι καταναλωτές μπορούν να ενημερωθούν και να εγγραφούν σε οποιοδήποτε από τα παραπάνω πακέτα καλώντας δωρεάν το 134, με μια επίσκεψη στο εκτεταμένο δίκτυο καταστημάτων του Ομίλου ΟΤΕ (OTESHOP - COSMOTE - ΓΕΡΜΑΝΟΣ), online μέσω του www.oteshop.gr είτε τέλος στο ΟΤΕ Business Customer Service 13818 για επιχειρήσεις.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v