Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Η νέα τρόικα στην ηγεσία της Τράπεζας Αττικής

Οι Κουμπλής Τάσσος, ως πρόεδρος, Μπουζιάκας Δημήτρης, ως αντιπρόεδρος, και Κολλίντζας Τρύφων, ως διευθύνων σύμβουλος είναι η πρόταση των βασικών μετόχων για την ανάληψη της ηγεσίας της Τράπεζας Αττικής.

Η νέα τρόικα στην ηγεσία της Τράπεζας Αττικής
Τις προγραμματικές του δηλώσεις ως νέος πρόεδρος της Τράπεζας Αττικής έκανε πριν από λίγο κατά τη διάρκεια της γενικής συνέλευσης των μετόχων ο κ. Αναστάσιος Κουμπλής.

Αφού ευχαρίστησε τον απερχόμενο πρόεδρο Κωνσταντίνο Σταμούλη, για τον οποίο μάλιστα είπε ότι στο άμεσο μέλλον η συνεργασία του με τους μηχανικούς πιθανόν να είναι και καρποφόρα, ανακοίνωσε ότι η Τράπεζα Αττικής θα προχωρήσει στη δημιουργία μιας ή δυο εταιριών real estate, στην ανάπτυξη του δικτύου των καταστημάτων, στην εντατικοποίηση των συνεργασιών με το ΤΣΜΕΔΕ και το ΤΣΑΥ, στην προσέλκυση νέας πελατείας, στη μείωση του αναλογικού κόστους, στη διείσδυση στην ιντερνετική τραπεζική, ενώ θα εξετασθεί και ενδεχόμενο πρόβλημα επικάλυψης αρμοδιοτήτων μεταξύ θυγατρικών εταιριών.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο κ. Κουμπλής είναι παράλληλα πρόεδρος και του ΤΣΜΕΔΕ, ενώ αντιπρόεδρος της Τραπέζης θα αναλάβει σύμφωνα με καλά πληροφορημένες πηγές ο κ. Δημήτριος Μπουζάκας ο οποίος είναι παράλληλα και αντιπρόεδρος του ΤΣΜΕΔΕ.

Στη θέση του διευθύνοντος συμβούλου θα τοποθετηθεί ο κ. Τρύφων Κολλίντζας. Και οι τρεις εξελέγησαν μέλη του διοικητικού συμβουλίου της Τράπεζας.

Η γενική συνέλευση πριν από λίγο έδωσε την έγκρισή της στη διοίκηση της Τράπεζας για την έκδοση ομολογιακών δανείων και αποφάσισε την καταβολή μερίσματος 0,10 ευρώ ανά μετοχή το οποίο θα δοθεί από τις 19/7/2004.

Δικαιούχοι του μερίσματος είναι οι κάτοχοι μετοχών έως και το τέλος της σημερινής συνεδρίασης.

Γιώργος Μαντέλας

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v