Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

MIG: Στα 35,72 εκ. € η πώληση της Ράδιο Κορασίδης

Το συνολικό τίμημα της μεταβίβασης της συμμετοχής της MIG στο μετοχικό κεφάλαιο της εταιρίας Ράδιο Κορασίδης προς την κυπριακή εταιρία Lilavois Trading Limited ανήλθε στο ποσό των 35.720.802,97 ευρώ.

MIG: Στα 35,72 εκ. € η πώληση της Ράδιο Κορασίδης
Το συνολικό τίμημα της μεταβίβασης της συμμετοχής της στο μετοχικό κεφάλαιο της εταιρίας Ράδιο Κορασίδης προς την κυπριακή εταιρία Lilavois Trading Limited ανήλθε στο ποσό των 35.720.802,97 ευρώ, γνωστοποιεί η MIG, σε συνέχεια της από 21/12/2009 ανακοίνωσής της και κατόπιν σχετικού ερωτήματος της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, η αποπληρωμή του συνολικού τιμήματος θα ολοκληρωθεί εντός πέντε (5) ετών σε τέσσερις (4) ετήσιες ισόποσες δόσεις, της πρώτης εξ αυτών καταβαλλομένης σε δύο (2) έτη από την ημερομηνία της μεταβίβασης. Η μεταβίβαση αυτή δεν θα επηρεάσει αρνητικά την ενοποιημένη οικονομική κατάσταση της εταιρίας.

Πέραν των ήδη εγγεγραμμένων ζημιών ποσού 96,8 εκατ. ευρώ οι οποίες επιβάρυναν τα αποτελέσματα και τα ίδια κεφάλαια, (όπως αποτυπώνονται στις δημοσιευμένες ενοποιημένες οικονομικές καταστάσεις της εταιρίας στις 30/9/2009), εκτιμάται η εγγραφή μεγαλύτερης λογιστικής ζημίας ύψους 3,7 εκατ. ευρώ περίπου από την ενοποίηση των οικονομικών αποτελεσμάτων της εν λόγω εταιρίας μέχρι την ημερομηνία της μεταβίβασης.

Η εταιρία και τα μέλη του διοικητικού της συμβουλίου δεν διατηρούν κάποια σχέση, οποιασδήποτε μορφής, με την αποκτώσα κυπριακή επιχείρηση.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v