Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

MIG: Πώληση του 91,35% της Ράδιο Κορασίδης

Σε μεταβίβαση του ποσοστού της στην Ράδιο Κορασίδης, στην κυπριακή Lilavois Trading προχώρησε η Marfin Investment Group.

MIG: Πώληση του 91,35% της Ράδιο Κορασίδης
Σε μεταβίβαση του ποσοστού της στην Ράδιο Κορασίδης, στην κυπριακή Lilavois Trading προχώρησε η Marfin Investment Group.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η Lilavois Trading είναι εταιρία συμφερόντων του κ. Ευαγγελάτου, προέδρου και διευθύνοντος συμβούλου της Ράδιο Κορασίδης.

Με τη μεταβίβαση του ανωτέρω ποσοστού, η MIG αποεπενδύθηκε από την εταιρία.

Η αποεπένδυση της MIG από την Ράδιο Κορασίδης διενεργείται στο πλαίσιο αναδιάρθρωσης των δραστηριοτήτων, βασικό άξονα της οποίας αποτελεί η επικέντρωση σε core business όπως η υγεία, η ακτοπλοΐα, η πληροφορική και τα τρόφιμα και η φυγή από επιμέρους δραστηριότητες.

Ειδικότερα, όπως αναφέρει σχετική ανακοίνωση, "η Marfin Investment Group ανακοινώνει ότι σήμερα, 21 Δεκεμβρίου 2009, προέβη σε μεταβίβαση του συνόλου της (έμμεσης, μέσω θυγατρικής της) συμμετοχής της που αντιπροσωπεύει ποσοστό 91,35 % του μετοχικού κεφαλαίου της "ΡΑΔΙΟ Α. ΚΟΡΑΣΙΔΗΣ ΕΜΠΟΡΙΚΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑ" προς την εταιρία περιορισμένης ευθύνης με την επωνυμία "LILAVOIS TRADING LIMITED", η οποία εδρεύει στη Λευκωσία Κύπρου".

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v