Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

ΔΕΗ: Εκλογή 2 νέων εκπροσώπων της μειοψηφίας

Στην εκλογή των Π. Αλεξάκη και Ι. Κατσουλάκο ως εκπροσώπους της μειοψηφίας σε αντικατάσταση των παραιτηθέντων Καρέλλα Παναγή και Κορτέση Μιχαήλ, προχώρησε η Ειδική Συνέλευση των Μετόχων Μειοψηφίας της ΔΕΗ.

ΔΕΗ: Εκλογή 2 νέων εκπροσώπων της μειοψηφίας
Στην εκλογή των Π. Αλεξάκη και Ι. Κατσουλάκο ως εκπροσώπους της μειοψηφίας σε αντικατάσταση των παραιτηθέντων Καρέλλα Παναγή και Κορτέση Μιχαήλ, προχώρησε στις 17/12, η Ειδική Συνέλευση των Μετόχων Μειοψηφίας της ΔΕΗ με απαρτία 23,87%.

Αναλυτικά, η Ειδική Συνέλευση των Μετόχων της Μειοψηφίας αποφάσισε την εκλογή 2 νέων Εκπροσώπων της Μειοψηφίας στο Διοικητικό Συμβούλιο  σε αντικατάσταση των παραιτηθέντων Μελών-Εκπροσώπων της Μειοψηφίας κ.κ. Καρέλλα Παναγή και Κορτέση Μιχαήλ.

Οι εκπρόσωποι της Μειοψηφίας που εκλέχτηκαν είναι οι κ. κ. : 

* Αλεξάκης Παναγιώτης (Αναπληρωτής Καθηγητής στο Τμήμα Οικονομικών Επιστημών, Τομέας Οικονομικής των Επιχειρήσεων και Χρηματοοικονομικής, του Πανεπιστημίου Αθηνών, πρώην Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος του Χρηματιστηρίου Αξιών Αθηνών) και 

* Κατσουλάκος Ιωάννης (Αντιπρύτανης Ακαδημαϊκών Υποθέσεων και Καθηγητής στο Τμήμα Οικονομικής Επιστήμης του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών).

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v