Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

ΔΕΗ: Ο κ. Παναγιωτίδης στη θέση του Φωτόπουλου

Η ΔΕΗ ανακοινώνει ότι, ο κ. Ν. Φωτόπουλος με επιστολή του ενημέρωσε τη Διοίκηση ότι, λόγω φόρτου εργασίας, αδυνατεί να αναλάβει τη θέση του Μέλους του Δ.Σ.. Τη θέση του καταλαμβάνει ο κ. Ιωάννης Παναγιωτίδης.

  • της Αθηνάς Καλαϊτζόγλου
ΔΕΗ: Ο κ. Παναγιωτίδης στη θέση του Φωτόπουλου
Παραιτήθηκε από το διοικητικό συμβούλιο της ΔΕΗ ο πρόεδρος της ΓΕΝΟΠ/ΔΕΗ Νίκος Φωτόπουλος. Σε επιστολή που απέστειλε προς τη ΔΕΗ επικαλείται λόγους φόρτου εργασίας, ωστόσο, η κίνηση του αυτή δεν είναι άμοιρη των «επιθέσεων» που δέχθηκε από μερίδα του Τύπου μετά την ανακοίνωση της τοποθέτησης του στη θέση αυτή.

Όπως είναι γνωστό, ο κ. Φωτόπουλος, ως πρώτος αναπληρωματικός, είχε διαδεχθεί τον Γιάννη Τσαρούχα στη θέση του ενός εκ των δύο εκπροσώπων των εργαζομένων στο δ.σ. της ΔΕΗ, μετά την τοποθέτηση του πρώτου, ως εκπροσώπου του δημοσίου.

Τα δημοσιεύματα έκαναν λόγο για «συνδιοίκηση» ΓΕΝΟΠ και άλλωστε η Ομοσπονδία έσπευσε να εκδώσει άμεσα ανακοίνωση στην οποία αποποιούνταν τέτοιες λογικές. Σε μια, προφανώς, σύνδεση λόγων και πράξεων ο κ. Φωτόπουλος υπέβαλε την παραίτηση του από το δ.σ. της ΔΕΗ. Άλλωστε, η θητεία του θα διαρκούσε μόλις ένα μήνα, δεδομένου ότι το Φεβρουάριο θα γίνουν πανελλαδικές εκλογές για την ανάδειξη νέων εκπροσώπων των εργαζομένων στο δ.σ. της ΔΕΗ.

Τη θέση του κ. Φωτόπουλου καταλαμβάνει ο επόμενος στη σειρά Γιάννης Παναγιωτίδης, που προέρχεται από το λιγνιτικό κέντρο της Πτολεμαϊδας.


Η ανακοίνωση της ΔΕΗ

Η ΔΕΗ ανακοινώνει ότι, ο κ. Ν. Φωτόπουλος με επιστολή του ενημέρωσε τη Διοίκηση ότι, λόγω φόρτου εργασίας, αδυνατεί να αναλάβει τη θέση του Μέλους του Δ.Σ. της ΔΕΗ - Εκπροσώπου των Εργαζομένων. Τη θέση του καταλαμβάνει ο κ. Ιωάννης Παναγιωτίδης.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v