Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

ΟΠΑΠ: Ακύρωση και επαναπροκήρυξη διαγωνισμού

Τη ματαίωση, αλλά και την επαναπροκήρυξη του δημόσιου διεθνούς διαγωνισμού ”Προμήθεια, εγκατάσταση και συντήρηση τερματικού εξοπλισμού” αποφάσισε το διοικητικό συμβούλιο του ΟΠΑΠ στη χθεσινή (15/6) συνεδρίασή του, ενώ ο Οργανισμός εκτιμά πως δεν υπάρχουν επιπτώσεις σε ό,τι αφορά το ΚΙΝΟ.

ΟΠΑΠ: Ακύρωση και επαναπροκήρυξη διαγωνισμού
Τη ματαίωση του δημόσιου διεθνούς διαγωνισμού ”Προμήθεια, εγκατάσταση και συντήρηση τερματικού εξοπλισμού” αποφάσισε το διοικητικό συμβούλιο του ΟΠΑΠ στη χθεσινή (15/6) συνεδρίασή του.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση του Οργανισμόυ, το διοικητικό συμβούλιο κατέληξε στην εν λόγω απόφαση διαπιστώνοντας ότι συντρέχει πράγματι ανάγκη αναβάθμισης του τεχνολογικού εξοπλισμού, όχι μόνο στο σκέλος που αφορά στις τερματικές μηχανές, αλλά και σε εκείνο που έχει σχέση με την προμήθεια τουλάχιστον δύο πανομοιότυπων μηχανογραφικών κέντρων, προκειμένου το ένα εξ αυτών να χρησιμοποιείται ως εφεδρικό.

Σύμφωνα με την ίδια ανακοίνωση, η διοίκηση του ΟΠΑΠ αποφάσισε να προχωρήσει στην προκήρυξη των αναγκαίων διεθνών δημοσίων διαγωνισμών για να μην υπάρξει σημαντική καθυστέρηση και να μην επηρεασθεί η υφιστάμενη επάρκεια των τερματικών μηχανών, έτσι ώστε να διασφαλισθεί η αναγκαία και ουσιαστική αναβάθμιση του τεχνολογικού εξοπλισμού του.

Στην ίδια πάντα ανακοίνωση αναφέρεται πως η απόφαση για την ακύρωση του διαγωνισμού δεν επηρεάζει την προγραμματισμένη υποδοχή του ΚΙΝΟ στις περιοχές της Θεσσαλονίκης και της Αθήνας, καθώς –όπως επισημαίνεται– αυτή ήταν προγραμματισμένο να υποστηριχθεί από τις ήδη υπάρχουσες εν λειτουργία τερματικές μηχανές.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v