Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Alpha: Διευκρινίσεις για καλυμμένες ομολογίες

H Alpha Bank ανακοινώνει την ολοκλήρωση της διαδικασίας για την απαλοιφή του όρου περί μη παραχωρήσεως βαρών υπέρ τρίτων από όλες τις κοινές ομολογίες της που είναι σε ισχύ και έχουν εκδοθεί στο πλαίσιο του προγράμματός της.

Alpha: Διευκρινίσεις για καλυμμένες ομολογίες
H Alpha Bank ανακοινώνει την ολοκλήρωση της διαδικασίας για την απαλοιφή του όρου περί μη παραχωρήσεως βαρών υπέρ τρίτων (negative pledge) από όλες τις κοινές ομολογίες της που είναι σε ισχύ και έχουν εκδοθεί στο πλαίσιο του προγράμματός της για την έκδοση Ευρω-ομολογιών μεσοπρόθεσμης διάρκειας (Euro Medium Term Note Programme).

Με τη μεταβολή αυτή ευθυγραμμίσθηκαν οι όροι των παλαιότερων εκδόσεων με τους αντίστοιχους όρους και προϋποθέσεις των πιο πρόσφατων σειρών ομολογιών που έχουν εκδοθεί από την Τράπεζα.

Κατά συνέπεια, είναι πλέον τεχνικά εφικτή η έκδοση καλυμμένων ομολογιών απευθείας από την Τράπεζα (άμεση έκδοση) και όχι μόνο μέσω της μεθόδου της εκδόσεως μέσω εταιρίας ειδικού σκοπού που υιοθετήθηκε κατά την αρχική υλοποίηση του σχετικού προγράμματος εκδόσεως καλυμμένων ομολογιών τον Ιούλιο του 2008.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v