Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Intralot: Έγκριση του stock option plan

Στην έγκριση του προγράμματος διάθεσης δικαιωμάτων προαίρεσης επί μετοχών της εταιρείας σε πρόσωπα (stock options) προχώρησε η Β' επαναληπτική συνεδρίαση της εκτακτης γενικής συνέλευσης της Intralot, σήμερα 14/12.

Intralot: Έγκριση του stock option plan
Στην έγκριση του προγράμματος διάθεσης δικαιωμάτων προαίρεσης επί μετοχών της εταιρείας σε πρόσωπα (stock options) με την τιμή άσκησης στα 4 ευρώ, προχώρησε η Β' επαναληπτική συνεδρίαση της έκτακτης γενικής συνέλευσης της Intralot, σήμερα 14/12 με απαρτία 34,89%.

Αναλυτικά, αποφασίστηκε η έγκριση προγράμματος διάθεσης δικαιωμάτων προαίρεσης επί μετοχών της εταιρείας (stock options) σε πρόσωπα και συγκεκριμένα όπως τα ανωτέρω δικαιώματα για αγορά μετοχών χορηγηθούν στα μέλη του Δ.Σ. της εταιρείας, στους Γενικούς Διευθυντές, στα Διευθυντικά και λοιπά στελέχη της εταιρείας, καθώς και σε πρόσωπα που παρέχουν υπηρεσίες σε σταθερή βάση στην εταιρεία.

Οι δικαιούχοι και ο ακριβής αριθμός των δικαιωμάτων προαίρεσης για αγορά μετοχών που θα δοθεί σε κάθε έναν από αυτούς θα ορισθεί από την Διοικητικό Συμβούλιο της Εταιρείας

Η τιμή ασκήσεως των δικαιωμάτων ορίστηκε στα 4 ευρώ ανά μετοχή ενώ οι μετοχές της Ιntralot που τελικά θα εκδοθούν, αν ασκηθούν όλα τα δικαιώματα που θα διατεθούν, δεν θα υπερβαίνουν τις 8.000.000 μετοχές, ήτοι περίπου 5,03% του μετοχικού κεφαλαίου της eταιρείας. Για την ικανοποίηση των δικαιωμάτων προαίρεσης η Εταιρεία θα προβαίνει σε αυξήσεις του μετοχικού της κεφαλαίου.

Η διάρκεια του προγράμματος θα είναι τετραετής, ήτοι μέχρι τον Δεκέμβριο του 2013. Έκαστος δικαιούχος, κατά τη διάρκεια εκάστου έτους, θα ασκεί δικαιώματα που δεν θα υπερβαίνουν το 1/3 του συνολικού αριθμού των δικαιωμάτων προαίρεσης που του αναλογούν.

Σε περίπτωση μεταβολής του σημερινού αριθμού των μετοχών της εταιρείας μέχρι τον προσδιορισμό, την χορήγηση ή την άσκηση των δικαιωμάτων προαίρεσης, τόσο ο αριθμός των δικαιωμάτων του δικαιούχου όσο και η τιμή διάθεσης αυτών θα αναπροσαρμόζονται, έτσι ώστε οι κάτοχοι δικαιωμάτων να διατηρούν την αναλογία συμμετοχής τους στο μετοχικό κεφάλαιο της Εταιρείας. 

Τέλος, αποφασίστηκε η τροποποίηση του υφιστάμενου αντιστοίχου Προγράμματος ΙΙ δικαιωμάτων προαίρεσης για αγορά μετοχών ώστε να μην χορηγηθούν επιπλέον δικαιώματα πέραν αυτών που ήδη έχουν χορηγηθεί.

Παρέστησαν 55 μέτοχοι εκπροσωπούντες: 55.471.405 μετοχές με αντίστοιχο αριθμό ψήφων (ποσοστό απαρτίας 34,89 %).

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v