Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Σύμβαση 11,8 εκ. για την INTRAROM στη Ρουμανία

H INTRAROM υπέγραψε σύμβαση 11,8 εκ. ευρώ με το Υπουργείο Εσωτερικών της Ρουμανίας για την παροχή μιας ολοκληρωμένης λύσης στο σύστημα Σένγκεν ενός κυβερνητικού συστήματος που χρησιμοποιείται από Ευρωπαϊκές χώρες.

Σύμβαση 11,8 εκ. για την INTRAROM στη Ρουμανία
H Intracom TELECOM, μέλος της SITRONICS, μέσω της θυγατρικής της INTRAROM, υπέγραψε σύμβαση 11,8 εκ. ευρώ (συμπεριλαμβανομένου Φ.Π.Α.) με το Υπουργείο Εσωτερικών της Ρουμανίας για την παροχή μιας ολοκληρωμένης λύσης στο σύστημα Σένγκεν (Schengen IΝformation System II), ενός κυβερνητικού συστήματος που χρησιμοποιείται από αρκετές Ευρωπαϊκές χώρες.

Στο πλαίσιο της εν λόγω συνεργασίας, η INTRAROM θα παρέχει ένα ολοκληρωμένο σύστημα το οποίο θα διατηρεί και θα διανέμει πληροφορίες για τον έλεγχο των συνόρων, καθώς και πληροφορίες για θέματα εθνικής ασφάλειας και επιβολής του νόμου σε εθνικό και κοινοτικό επίπεδο. Η εφαρμογή του συγκεκριμένου συστήματος είναι απαραίτητη προϋπόθεση για την ένταξη της Ρουμανίας στην συνθήκη Σένγκεν.

Η εταιρία θα προμηθεύσει ένα ολοκληρωμένο λειτουργικό σύστημα το οποίο περιλαμβάνει όλα τα εξαρτήματα hardware και λογισμικού. Στη παρούσα συμφωνία περιλαμβάνονται επίσης υπηρεσίες εγκατάστασης, εκπαίδευσης, παραμετροποίησης, συγκρότησης διαδικασιών, καθώς και τα προϊόντα που θα προκύψουν από την ανάπτυξη και εφαρμογή της λύσης. Το έργο αναμένεται να ολοκληρωθεί εντός 10 μηνών.

Η INTRAROM ανέλαβε το συγκεκριμένο έργο ύστερα από ανοιχτό διαγωνισμό που προκήρυξε το Υπουργείο Εσωτερικών της Ρουμανίας και χρηματοδοτείται από την Ε.Ε στο πλαίσιο του προγράμματος Shengen Facility / RO-FSCH.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v