Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Εθνική Ασφαλιστική: Aναζητείται CEO

Τον πρόεδρο και Διοικητή της Εθνικής Τράπεζας, Τάκη Αράπογλου εξέλεξε ως πρόεδρο το διοικητικό συμβούλιο της Εθνικής Ασφαλιστικής, το οποίο συνεδρίασε σήμερα για πρώτη φορά υπό τη νέα του σύνθεση. Επίσης, εξουσιοδοτήθηκε ο κ. Αράπογλου για την αναζήτηση διεθύνοντος συμβούλου.

Εθνική Ασφαλιστική: Aναζητείται CEO
Τον πρόεδρο και Διοικητή της Εθνικής Τράπεζας, Τάκη Αράπογλου εξέλεξε ως πρόεδρο το διοικητικό συμβούλιο της Εθνικής Ασφαλιστικής, το οποίο συνεδρίασε σήμερα για πρώτη φορά υπό τη νέα του σύνθεση.

Το Δ.Σ. εξέλεξε Γενικό Διευθυντή τον Σπύρο Λευθεριώτη, στη θέση του αποχωρούντος, Κωνσταντίνου Φιλίππου. Ο κ. Λευθεριώτης είναι στέλεχος της Εθνικής Ασφαλιστικής, με 23 χρόνια προϋπηρεσία σε διάφορους τομείς της Εταιρίας, Οικονομολόγος και Πολιτικός Επιστήμων.

Επίσης, το Διοικητικό Συμβούλιο της Εταιρίας κατά την πρώτη του συνεδρίαση μεταξύ άλλων, εξουσιοδότησε τον Πρόεδρο, να αναζητήσει στέλεχος από την ασφαλιστική αγορά, για να αναλάβει τη θέση του Διευθύνοντος Συμβούλου της Εθνικής Ασφαλιστικής.

Αξίζει να σημειωθεί, ότι, όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, η διατυπωμένη πολλαπλώς, επιθυμία της Διοίκησης της Εθνικής Τράπεζας, για ενίσχυση των συνεργιών μεταξύ του δικτύου της ΕΤΕ και της Εθνικής Ασφαλιστικής, εκφράζεται για πρώτη φορά και με τη συμμετοχή στο Δ.Σ. της Εθνικής Ασφαλιστικής, του Γενικού Διευθυντή της Λιανικής Τραπεζικής της Ε.Τ.Ε., κ. Ιωάννη Φίλου.

Επίσης, αντιπρόεδρος του Δ.Σ. είναι ο Ανθιμος Θωμόπουλος, Γενικός Διευθυντής Οικονομικών και Λειτουργικής Στήριξης της ΕΤΕ.

Το νέο Δ.Σ. της Εταιρίας έχει ως εξής:

* Τάκης Αράπογλου - Πρόεδρος

* Ανθιμος Θωμόπουλος - Αντιπρόεδρος

* Σπύρος Λευθεριώτης - Γενικός Διευθυντής

* Ιωάννης Φίλος - Μέλος

* Βασίλης Παναγιωτόπουλος - Μέλος

* Ελένη Τσαμαδού - Μέλος

* Νικόλαος Θεοχαράκης - Μέλος

* Βασίλης Φουρλής - Μέλος

* Λυκούργος Λιαρόπουλος - Μέλος

* Ιωάννης Κόλλιας - Μέλος (Εκπρόσωπος Εργαζομένων)

* Πέτρος Μήτσουρας - Μέλος (Εκπρόσωπος Εργαζομένων)

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v