Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Intracom: Εσοδα 126 εκατ. ευρώ από τα ISDN netMod

Πωλήσεις υψηλότερες των 126 εκατ. ευρώ έχει πραγματοποιήσει μέχρι στιγμής η τερματική συσκευή δικτύου ISDN netMod της Intracom, η οποία διατίθεται σε 33 χώρες, ενώ εκτιμάται πως η πορεία των πωλήσεων των συγκεκριμένων συσκευών θα συνεχίσει να αυξάνεται.

Intracom: Εσοδα 126 εκατ. ευρώ από τα ISDN netMod
Σημαντική επιτυχία για την Intracom αποτελεί η μέχρι τώρα πορεία της παραγωγής και διάθεσης της γνωστής τερματικής συσκευής δικτύου ISDN netMod, την οποία η εταιρία προωθεί στην Ελλάδα και το εξωτερικό με όγκο πωλήσεων που υπερβαίνουν τα 126 εκατ. ευρώ.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, η Intracom αξιοποιώντας την πρωτοπορία της στην ανάπτυξη, σχεδίαση και παραγωγή Τερματικών Δικτύου ISDN, και μετά τις πρόσφατες συμβάσεις με Βοσνία, Μάλτα, FYROM, Λιθουανία και Κόσσοβο, διαμορφώνει την πελατειακή της βάση παγκοσμίως σε 33 χώρες, γεγονός ιδιαίτερα σημαντικό για ελληνικό προϊόν στο χώρο της υψηλής τεχνολογίας.

Το netMod, το πιο αναβαθμισμένο και ευρύτερα γνωστό από τη σειρά τερματικών ISDN σχεδίασης Intracom, αποτελεί μία πλήρη λύση για οικιακούς χρήστες και μικρές επιχειρήσεις που θέλουν να συνδυάσουν τη δυνατότητα μεταφοράς φωνής δύο τηλεφωνικών γραμμών, εικόνας και δεδομένων, μέσω μίας μόνο ISDN σύνδεσης χωρητικότητας 128Κbps, καθώς ενσωματώνει όλα τα ευρέως χρησιμοποιούμενα πρωτόκολλα σύνδεσης συσκευών (RS-232, USB, S-bus, POTS).

Στην ελληνική αγορά, η διάθεση του netMod ώθησε την πρόσβαση, χρήση και διάδοση του Internet και των υπόλοιπων υπηρεσιών που σχετίζονται με αυτό, επισημαίνει η ίδια ανακοίνωση.

Τα Τερματικά Δικτύου ISDN της Intracom, έγιναν σύντομα διεθνώς γνωστά και κατέκτησαν ευρωπαϊκές αγορές όπως αυτές της Φινλανδίας, Ουγγαρίας και Κύπρου, ενώ επεκτάθηκαν στα Βαλκάνια (Ρουμανία, Σερβία, Βοσνία, Βουλγαρία, Αλβανία, Σκόπια), στην υπόλοιπη Ευρώπη (Πολωνία, Ρωσία, Λιθουανία, Αυστρία, Μάλτα, Αρμενία, Μολδαβία), στην Ασία (Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, Σαουδική Αραβία, Υεμένη, Ιορδανία, Φιλιππίνες, Παλαιστίνη, Νεπάλ, Μαλβίδες), στη Λατινική Αμερική (Μεξικό, Γουατεμάλα, Ελ Σαλβαδόρ, Κόστα Ρίκα), στην Αφρική (Μαρόκο, Σενεγάλη) και Αυστραλία.

Στην ίδια πάντα ανακοίνωση σημειώνει πως ιδιαίτερη σημασία κατέχει το γεγονός ότι η κατάκτηση των ανωτέρω αγορών επήλθε ως αποτέλεσμα διεθνών μειοδοτικών διαγωνισμών, στους οποίους η Intracom ανακηρύχθηκε μειοδότρια παρά τον επικρατούντα ισχυρό ανταγωνισμό από ξένες εταιρείες.

Τα Τερματικά Δικτύου ISDN της Intracom ξεχωρίζουν για τη διαλειτουργικότητά τους με όλους τους τύπους ψηφιακών κέντρων, τη συμβατότητα με όλα τα διαδεδομένα λειτουργικά συστήματα των προσωπικών Η/Υ και την ικανότητα προσαρμογής τους στις ιδιαίτερες απαιτήσεις του κάθε τηλεπικοινωνιακού οργανισμού.

Η πορεία των πωλήσεων των συσκευών αυτών συνεχίζεται ανοδικά, με πρόσφατες επιτυχίες σε νέες αγορές και επεκτάσεις σε πελάτες, αναφέρει η ίδια ανακοίνωση.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v