Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

ΓΕΝΟΠ/ΔΕΗ: "Kαλώς ήρθατε" κ. Αρθούρε Ζερβέ

Εν όψει της αυριανής πρώτης συνάντησης του νέου Προέδρου και CEO της ΔΕΗ με το Προεδρείο της ΓΕΝΟΠ/ΔΕΗ όλοι οι εργαζόμενοι καλωσορίζουν τον κ. Αρθούρο Ζερβό του εύχονται καλή δουλειά και καλά αποτελέσματα.

ΓΕΝΟΠ/ΔΕΗ: Kαλώς ήρθατε κ. Αρθούρε Ζερβέ
Εν όψει της αυριανής πρώτης συνάντησης του νέου Προέδρου και Διευθύνοντος Συμβούλου της ΔΕΗ με το Προεδρείο της ΓΕΝΟΠ/ΔΕΗ όλοι οι εργαζόμενοι της Επιχείρησης στα Ορυχεία, στους Σταθμούς, στις Διανομές, στη Μεταφορά, στην Εμπορία, σε κάθε άκρη της χώρας καλωσορίζουν τον Καθηγητή κύριο Αρθούρο Ζερβό στο τιμόνι της μεγαλύτερης Επιχείρησης της χώρας και του εύχονται καλή δουλειά και καλά αποτελέσματα.

Οπως επισημαίνει σε ανακοίνωσή της, η ΓΕΝΟΠ ΔΕΗ, "σταθερά και αταλάντευτα θα είμαστε δίπλα του στην κοινή προσπάθεια της προάσπισης και διεύρυνσης των συμφερόντων της Επιχείρησης του Ελληνικού Λαού".

"Ταυτοχρόνως δημοσίως θέλουμε να δηλώσουμε ότι δεν μετανιώσαμε για καμία από τις πράγματι σκληρές συγκρούσεις που είχαμε με τον κύριο Αθανασόπουλο. Αυτό κατά τη δική μας άποψη έπρεπε να κάνουμε. Αυτό μας επέβαλε το χρέος μας. Του ευχόμαστε να είναι καλά, να έχει υγεία και δύναμη", καταλήγει η ανακοίνωση.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v