Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

ΕΧΑΕ: Προχωρά η απορρόφηση της ΑΣΥΚ

Την απόκτηση των επιπλέον μετοχών της ΑΣΥΚ στο πλαίσιο της απόφασης των διοικητικών συμβουλίων για συγχώνευση με απορρόφησή της από την ΕΧΑΕ θα συζητήσει, μεταξύ άλλων, η ετήσια γενική συνέλευση της ΕΧΑΕ που θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 23 Ιουνίου.

ΕΧΑΕ: Προχωρά η απορρόφηση της ΑΣΥΚ
Την απόκτηση των επιπλέον μετοχών της ΑΣΥΚ (Ανάπτυξη Συστημάτων & Υποστήριξης Κεφαλαιαγοράς Ανώνυμος Εταιρία) θα συζήσει, μεταξύ άλλων, η ετήσια γενική συνέλευση της ΕΧΑΕ που θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 23 Ιουνίου.

Υπενθυμίζεται πως τα διοικητικά συμβούλια των δύο εταιριών έχουν αποφασίσει τη συγχώνευση με απορρόφηση της ΑΣΥΚ από την ΕΧΑΕ, η οποία σήμερα κατέχει το 61,6% της πρώτης.

Σε αυτό το πλαίσιο, στην ετήσια γενική συνέλευση θα συζητηθεί η σύμβαση για την απόκτηση του 37,2% της ΑΣΥΚ που κατέχει η θυγατρική της ΕΧΑΕ, Χ.Α., αλλά και η απόκτηση του 1,25% της ΑΣΥΚ που κατέχουν τρεις χρηματιστηριακές εταιρίες που αποτελούν και ιδρυτικά μέλη.

Επίσης, τα θέματα της ημερησίας διάταξης της γενικής συνέλευσης συμπεριλαμβάνουν την υποβολή και έγκριση των εκθέσεων του διοικητικού συμβουλίου και των ελεγκτών για τις ετήσιες οικονομικές καταστάσεις, εταιρικές και ενοποιημένες, που αφορούν στην τρίτη εταιρική χρήση, αλλά και την υποβολή και έγκριση των ετήσιων οικονομικών καταστάσεων, εταιρικών και ενοποιημένων, της τρίτης εταιρικής χρήσης (από 1/1/2003 έως 31/12/2003).

Παράλληλα, θα συζητηθεί και η υποβολή, αλλά και έγκριση του πίνακα διαθέσεως αποτελεσμάτων της τρίτης εταιρικής χρήσης.

Επίσης, τα θέματα της ημερήσιας διάταξης αφορούν στην απαλλαγή των μελών του διοικητικού συμβουλίου και των ελεγκτών από κάθε ευθύνη αποζημιώσεως για τις ετήσιες οικονομικές καταστάσεις και τη διαχείριση της τρίτης εταιρικής χρήσης, αλλά και στην έγκριση των αμοιβών των μελών του διοικητικού συμβουλίου για την ίδια χρήση.

Επίσης, θα συζητηθεί η έγκριση αμοιβών εργαζομένων μελών του διοικητικού συμβουλίου, καθώς και η προέγκριση των αμοιβών των μελών του διοικητικού συμβουλίου της επόμενης (τέταρτης εταιρικής χρήσης από 1/1/2004 έως 31/12/2004).

Παράλληλα, οι μέτοχοι θα εκλέξουν τακτικούς και αναπληρωματικούς ελεγκτές για την τέταρτη εταιρική χρήση 2004, ενώ θα αποφασίσουν και τον ορισμό της αμοιβής τους.

Στα θέματα της ημερήσιας διάταξης περιλαμβάνεται επίσης και η τροποποίηση του πίνακα χρήσης αντληθέντων κεφαλαίων, καθώς και η έγκριση εκλογής μελών του διοικητικού συμβουλίου σε αντικατάσταση παραιτηθέντων.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, η γενική συνέλευση έχει προγραμματιστεί για τις 16:30 μ.μ. και θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα εκδηλώσεων (πρώην αίθουσα συναλλαγών) του Χρηματιστηρίου Αθηνών, οδός Σοφοκλέους, αριθμός 10, Αθήνα.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v