Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Μαραθώνιος αγάπης από τη Marfin Egnatia Bank

Το προσωπικό της Marfin Egnatia Bank, σε συνεργασία με το Ίδρυμα Marfin και με την υποστήριξη του Ομίλου MIG, συνεχίζει το εθελοντικό του έργο, με συγκέντρωση χρημάτων για τα παιδιά που έχουν ανάγκη.

Μαραθώνιος αγάπης από τη Marfin Egnatia Bank
Το προσωπικό της Marfin Egnatia Bank, σε συνεργασία με το Ίδρυμα Marfin και με την υποστήριξη των εταιρειών του Ομίλου Marfin Investment Group, συνεχίζει το εθελοντικό του έργο, με συγκέντρωση χρημάτων για τα παιδιά που έχουν ανάγκη.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, πέρυσι, με την έμπρακτη υποστήριξη του προσωπικού, αλλά και όλου του κόσμου που συμμετείχε ενεργά στο Μαραθώνιο Αγάπης για το Παιδί, συγκεντρώσαμε περισσότερα από 640.000 ευρώ, τα οποία διανεμήθηκαν από το Ίδρυμα Marfin σε ιδρύματα και οικογένειες παιδιών.

Φέτος, Ο Μαραθώνιος Αγάπης για το Παιδί, ξεκινά, τιμώντας την Παγκόσμια Ημέρα του Παιδιού, Παρασκευή 11 Δεκεμβρίου 2009, ενισχύοντας το συμβολισμό της ημέρας.

Σημειώνεται, ότι στο πλαίσιο του Μαραθωνίου Aγάπης για το Παιδί, πραγματοποιείται το καθιερωμένο πλέον Bazaar Προσωπικού, στο Ποδηλατοδρόμιο ΟΑΚΑ την Κυριακή 13 Δεκεμβρίου.

Παράλληλα και για όλο το Δεκέμβριο, στο Δίκτυο καταστημάτων της Τράπεζας, θα διατίθενται χριστουγεννιάτικα στολίδια και σοκολάτες. Επίσης, οι πελάτες της Τράπεζας, αλλά και όσοι ενδιαφέρονται να ενισχύσουν την προσπάθειά αυτή, θα μπορούν να καταθέτουν την εισφορά τους στο λογαριασμό του Ιδρύματος Marfin, με μία επίσκεψη σε οποιοδήποτε κατάστημα της Marfin Egnatia Bank.

Όπως και πέρυσι τα έσοδα, τα οποία θα συγκεντρωθούν από τις εκδηλώσεις και ενέργειες του προσωπικού του Ομίλου, θα διαχειριστεί το Ίδρυμα Marfin, με τη διανομή του ποσού που θα συγκεντρωθεί σε ιδρύματα και οικογένειες παιδιών που στηρίζουμε.

Ο Μαραθώνιος θα συνεχίσει με ανάλογες εκδηλώσεις και ενέργειες, σε όλη τη διάρκεια της χρονιάς.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v