Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Σύσκεψη στο Μαξίμου για πολιτική εποπτεία του ΟΤΕ

Τη σύνθεση του νέου Δ.Σ. του ΟΤΕ συζήτησαν, σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες, ο Πρωθυπουργός με τους υπουργούς Μεταφορών και Οικονομικών και τον επικεφαλής του Οργανισμού, κ. Π. Βουρλούμη κατά τη διάρκεια συνάντησής τους.

Σύσκεψη στο Μαξίμου για πολιτική εποπτεία του ΟΤΕ
Συνάντηση με τον Πρωθυπουργό είχαν σήμερα οι υπουργοί Μεταφορών, κ. Λιάπης και Οικονομίας, κ. Αλογοσκούφης, αλλά και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος του ΟΤΕ, Π. Βουρλούμης.

Παρά το γεγονός ότι δεν υπήρξε επίσημη ενημέρωση για την ατζέντα της συνάντησης, καλά πληροφορημένες πηγές αναφέρουν ότι συζητήθηκαν θέματα, όπως η σύνθεση του Διοικητικού Συμβουλίου του Οργανισμού, το οποίο θα αποτελείται από στελέχη εγνωσμένου κύρους, χωρίς να περιλαμβάνεται κανένα στέλεχος του ΟΤΕ.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, στην ίδια συνάντηση υπήρξε συνεννόηση για τον τρόπο με τον οποίο θα πρέπει να ενημερώνεται το υπουργείο Μεταφορών και το υπουργείο Οικονομικών για τα τεκτενόμενα στον ΟΤΕ, κάτι που εκτιμάται ότι αποτελεί την πρώτη προσπάθεια ελέγχου της δραστηριότητας της νέας διοίκησης.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v