Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Νέος CEO της ΕΥΑΘ o κ. Νικόλαος Παπαδάκης

Συνάντηση συνεργασίας είχαν σήμερα ο υφυπουργός Οικονομίας, Ανταγωνιστικότητας και Ναυτιλίας, κ. Μάρκος Μπόλαρης και ο νέος Διευθύνων Σύμβουλος της ΕΥΑΘ, καθηγητής, κ. Νικόλαος Παπαδάκης. Στις 10/12 η Εκτακτη Γ.Σ.

Νέος CEO της ΕΥΑΘ o κ. Νικόλαος Παπαδάκης
Συνάντηση συνεργασίας είχαν σήμερα ο υφυπουργός Οικονομίας, Ανταγωνιστικότητας και Ναυτιλίας, κ. Μάρκος Μπόλαρης και ο Διευθύνων Σύμβουλος της ΕΥΑΘ, καθηγητής, κ. Νικόλαος Παπαδάκης.

Αντικείμενο της συζήτησης ήταν ζητήματα που αφορούν στην ΕΥΑΘ, συμπεριλαμβανομένου και του ευρύτερου ρόλου που θα μπορούσε να διαδραματίσει η επιχείρηση σε θέματα ποιότητας των υδάτων στη Βόρεια Ελλάδα.

Υπενθυμίζεται ότι η Επιτροπή Δημοσίων Επιχειρήσεων, Τραπεζών, Οργανισμών Κοινής Ωφέλειας και Φορέων Κοινωνικής Ασφάλισης της Βουλής ενέκρινε χθες τον διορισμό του κ. Κωνσταντίνου Καμάκα στη θέση του Πρόεδρου του Διοικητικού Συμβουλίου της ΕΥΑΘ και του Δρ. Νικόλαου Παπαδάκη στη θέση του Διευθύνοντος Συμβούλου.

Την Πέμπτη 10 Δεκεμβρίου στις 11.00 π.μ. θα συγκληθεί Έκτακτη Γενική Συνέλευση των Μετόχων της ΕΥΑΘ στο Χρηματιστηριακό Κέντρο Θεσσαλονίκης (Κατούνη 16-18), προκειμένου να εκλεγούν τα νέα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v