Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Intracom Telecom: Νέα σύμβαση με Telecom Srbija

H Intracom Telecom , μέλος της Sitronics, ανακοίνωσε σήμερα την υπογραφή σύμβασης ύψους 3,5 εκατομμυρίων ευρώ με την Telekom Srbija.

Intracom Telecom: Νέα σύμβαση με Telecom Srbija
H Intracom Telecom , μέλος της Sitronics, ανακοίνωσε σήμερα την υπογραφή σύμβασης ύψους 3,5 εκατομμυρίων ευρώ με την Telekom Srbija, τον αποκλειστικό πάροχο τηλεπικοινωνιών στη Σερβία, που αφορά στην προμήθεια εξοπλισμού Ευρυζωνικής Πρόσβασης τεχνολογίας ADSL2/2+.

Στο πλαίσιο της εν λόγω σύμβασης, η Intracom Telecom θα προμηθεύσει την Telecom Srbija με μια ολοκληρωμένη συσκευή ευρυζωνικής πρόσβασης δίνοντας της τη δυνατότητα να υποστηρίξει αποτελεσματικά την ανάπτυξη ευρυζωνικών υπηρεσιών όπως πρόσβαση στο διαδίκτυο (Broadband Internet), τηλεφωνία (VoIP) και τηλεόραση (IPTV), δημιουργώντας ένα χαρτοφυλάκιο ανεπτυγμένων "triple-play" υπηρεσιών. Το έργο αναμένεται να ολοκληρωθεί μέχρι το τέλος του 2009.

Η Intracom Telecom διαθέτει μακρόχρονη εμπειρία στον εφοδιασμό ITSP (Πάροχοι Υπηρεσιών φωνής, περιεχομένου και Internet) με ευρυζωνικά προϊόντα διαφόρων τύπων και λειτουργικότητας. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο εξοπλισμός της εταιρίας εξυπηρετεί πάνω από το 20% των Ελλήνων χρηστών internet (αδεσμοποίητης πρόσβασης), συνεισφέροντας έτσι στην αναβάθμιση της ευρυζωνικής κάλυψης της χώρας.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v