Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

ΕΛΠΕ: Χορηγός σε εκδήλωση στο Μέγαρο Μουσικής

Η εταιρία ΕΛΠΕ είναι μέγας χορηγός στη συναυλία που θα πραγματοποιηθεί στις 12 Δεκεμβρίου στις 20:30 στο Μέγαρο Μουσικής και διοργανώνεται από τον Σύλλογο Αποφοίτων Κολλεγίου Ανατόλια "εν Αθήναις".

ΕΛΠΕ: Χορηγός σε εκδήλωση στο Μέγαρο Μουσικής
Η εταιρία ΕΛΠΕ είναι μέγας χορηγός στη συναυλία που θα πραγματοποιηθεί στις 12 Δεκεμβρίου στις 20:30 στο Μέγαρο Μουσικής και διοργανώνεται από τον Σύλλογο Αποφοίτων Κολλεγίου Ανατόλια "εν Αθήναις".

Σημειώνεται ότι η συναυλία θα δοθεί με τον απόφοιτο κ Χρίστο Γαλιλαία στο βιολί και τoν κ. Brandt Fredriksen στο πιάνο, στο πρώτο μέρος, και με τη χορωδία του Συλλόγου Αποφοίτων του Αμερικανικού Κολλεγίου Ανατόλια, στο δεύτερο μέρος.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, ο κ. Χρίστος Γαλιλαίας πήρε τα πρώτα μαθήματα μουσικής στη Θεσσαλονίκη, όπου του απονεμήθηκε το α΄ βραβείο εξαιρετικής ερμηνείας. Συνέχισε τις σπουδές του στη Juilliard School της Νέας Υόρκης με υποτροφία της σχολής και του Μεγάρου Μουσικής Αθηνών. Το 2005 ολοκλήρωσε το διδακτορικό του στο State University of New York.

Συνέπραξε ως σολίστ στην Κρατική Ορχήστρα της Πράγας, στην Κρατική Ορχήστρα Αθηνών, στη Φιλαρμονική της Ακαδημίας της Βιέννης κ.λπ. Σήμερα, εκτός από τις συνεργασίες του με διεθνούς φήμης μουσικούς, είναι καθηγητής στο Georgia State University.

O κ. Brandt Fredriksen, πιανίστας διεθνούς κύρους, έχει συμμετάσχει σε πολλά κοντσέρτα στην Αγγλία, στη Γερμανία, στις ΗΠΑ, στην Κίνα αλλά και στην Ελλάδα και έχει αποσπάσει πολλές διακρίσεις. Το έργο του έχει προβληθεί τόσο από το ραδιόφωνο όσο και από την τηλεόραση. Είναι διδάκτωρ του State University of New York. Πρόσφατα ηχογράφησε μουσική μόνο για πιάνο για το ντοκιμαντέρ "Σόνια", παραγωγής Lucy Kostelanetz.

Όπως επισημαίνεται, η 50μελής χορωδία του Συλλόγου Αποφοίτων του Αμερικανικού Κολλεγίου Ανατόλια από τη Θεσσαλονίκη έχει διευθύντρια την κ. Γιάννα Αθανασιάδη - Παπαϊωάννου, διακεκριμένη μουσικό με χορωδιακές σπουδές στην Τασκένδη. Έχει συμμετάσχει σε πολλά διεθνή χορωδιακά φεστιβάλ κι έχει πάρει άριστες κριτικές και βραβεύσεις.

Τα έσοδα της συναυλίας θα διατεθούν για την ενίσχυση του Ταμείου Υποτροφιών του Συλλόγου.

Προπώληση εισιτηρίων απο τα ταμεία ή την ιστοσελίδα του Μεγάρου Μουσικής Αθηνών από τις 20 Νοεμβρίου 2009. Οι τιμές των εισιτηρίων είναι 50 ευρώ για την α΄ ζώνη, 35 ευρώ για τη β΄ ζώνη και 20 ευρώ για τη γ΄ ζώνη.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v