Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Χατζηεμμανουήλ: Τι είπε για ΟΠΑΠ, μονοπώλιο

Σε μια συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης ο απερχόμενος CEO του ΟΠΑΠ, Χρ. Χατζηεμμανουήλ μεταξύ των θεμάτων που έθεσε ήταν η παράταση ή όχι της σύμβασης με την Intrtalot που λήγει το 2010.

Χατζηεμμανουήλ: Τι είπε για ΟΠΑΠ, μονοπώλιο
Σε μια συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης με εκπρόσωπους του Τύπου ο απερχόμενος CEO του ΟΠΑΠ, Χρ. Χατζηεμμανουήλ μεταξύ των θεμάτων που έθεσε ήταν η παράταση ή όχι της σύμβασης με την Intrtalot που λήγει το 2010, αλλά έχει δικαίωμα επέκτασης το 2011.

Το θέμα αυτό το άφησε για τη νέα πολιτική ηγεσία.

Σημειώνεται ότι δεν έχει γίνει γνωστό ποιος θα αντικαταστήσει τον κ. Χατζηεμμανουήλ, ενώ η εταιρία έχει Γενική Συνέλευση στις 18 Δεκεμβρίου.

Σε ερώτηση αν είναι εφικτό το να συγχωνευτεί ο ΟΠΑΠ με την Intralot απήντησε ότι δεν το νομίζει και θα προτιμούσε ο ΟΠΑΠ να ιδιωτικοποιηθεί μόνος του.

Ο κ. Χατζηεμμανουήλ επισήμανε ότι ο ΟΠΑΠ έχει ανάγκη εξωστρέφειας, τονίζοντας ότι η πολιτεία οφείλει να διαφυλάξει το μονοπωλιακό του χαρακτήρα, τιμωρώντας τους παραβάτες.

Παράλληλα υπεραμύνθηκε της πολιτικής της διοίκησής του και στηλίτευσε την απουσία του κράτους από την προάσπιση των συμφερόντων του Οργανισμού.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v