Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Στο συνέδριο World Islamic Banking η Profile

Η Profile γνωστοποιεί ότι σε συνέχεια των εγκαταστάσεων με την λύση FMS Islamic Banking στην περιοχή, συμμετέχει στις εργασίες του 16ου συνεδρίου World Islamic Banking στις 6-8/12 που πραγματοποιείται στο Bahrain.

Στο συνέδριο World Islamic Banking η Profile
Η Profile ενισχύοντας την παρουσία της στην περιοχή του Περσικού Κόλπου καθώς και σε συνέχεια των επιτυχημένων εγκαταστάσεων με την λύση FMS Islamic Banking στην περιοχή, συμμετέχει στις εργασίες του 16ου συνεδρίου World Islamic Banking στις 6-8 Δεκεμβρίου που πραγματοποιείται στο Bahrain.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, η εταιρία διατηρεί σημαντική παρουσία στις χώρες της Μέσης Ανατολής και της Βόρειας Αφρικής, υλοποιώντας έργα βασισμένα στις λύσεις FMS, για την κάλυψη τραπεζικών εργασιών και τη διαχείριση επενδυτικών λειτουργιών.

Το World Islamic Conference διοργανώνεται τα τελευταία 16 χρόνια με την αμέριστη συμμετοχή και υποστήριξη μεγάλων πιστωτικών ιδρυμάτων και διεθνών ΙΤ εταιρειών ενώ απολαμβάνει την υποστηρικτική χορηγία της Κεντρικής Τράπεζας του Μπαχρέιν και της Ένωσης Τραπεζών της χώρας. Θεωρείται το κορυφαίο συνέδριο της περιοχής και συγκεντρώνει περισσότερα από 1200 κορυφαία στελέχη από 50 χώρες και φέτος ως κεντρικό άξονα των ομιλιών θα έχει "New strategies for New realities".

Κατά τη διάρκεια του συνεδρίου, ο κ. Γιώργος Αγιουτάντης, Εμπορικός Διευθυντής της Profile θα προλογίσει το Conference Luncheon με ιδιαίτερη αναφορά στην σημασία των εξελιγμένων συστημάτων πληροφορικής για την ολοκληρωμένη διαχείριση τραπεζικών εργασιών στον Ισλαμικό κόσμο.

Επίσης, στο περίπτερο της εταιρείας οι επαγγελματίες επισκέπτες θα έχουν τη δυνατότητα να ενημερωθούν για τα νέα υποσυστήματα του FMS όπως Financial Planning, Risk & Performance Analysis, Financials, κ.ά. που καλύπτουν πιο εξειδικευμένα τις ανάγκες τους.

Η εταιρεία διαθέτει ήδη σημαντική τεχνογνωσία και εγκατεστημένη βάση στους τομείς:

*Asset & Wealth Management, Investment Management & Banking, Brokerage, Trade Order Management και Custodian Services, μέσω της επενδυτικής πλατφόρμας FMS/IMSplus.
*End to end Complete Banking solutions, CRM Banking και eBanking μέσω της λύσης FMS/SPECTRUM.
*Data Feed με σύνδεση στα τοπικά χρηματιστήρια μέσω των λύσεων FMS Market Trader κ.ά.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v