Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Epsilon Net: Συνεργασία με την Alpha Bank

Η Epsilon Net ανακοινώνει ότι υπεγράφη μεταξύ αυτής και της Alpha Bank σύμβαση συνεργασίας για την υποβολή προτάσεων στο πρόγραμμα ενίσχυσης Πολύ Μικρών & Μικρών Επιχειρήσεων στο πλαίσιο του ΕΣΠΑ.

Epsilon Net: Συνεργασία με την Alpha Bank
Η Epsilon Net ανακοινώνει ότι υπεγράφη μεταξύ αυτής και της Alpha Bank σύμβαση συνεργασίας για την υποβολή προτάσεων στο πρόγραμμα ενίσχυσης Πολύ Μικρών & Μικρών Επιχειρήσεων στο πλαίσιο των Περιφερειακών Επιχειρησιακών Προγραμμάτων του ΕΣΠΑ. 

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, η Epsilon Net έχει προχωρήσει στη δημιουργία ενός «Πανελλαδικού Δικτύου Συνεργατών ΕΣΠΑ», με σκοπό την παροχή ολοκληρωμένης προσφοράς υπηρεσιών για την κατάθεση επενδυτικών προτάσεων στο πλαίσιο του Εθνικού Στρατηγικού Πλαισίου Αναφοράς (ΕΣΠΑ).

Στόχος της δημιουργίας του Δικτύου είναι να διευκολύνει, σε Πανελλαδική Κλίμακα, τους ενδιαφερόμενους επιχειρηματίες στην υποβολή πρότασης σε συνεργασία με τον φοροτεχνικό-λογιστή τους ή τον σύμβουλό τους, προσφέροντας στους τελευταίους εξειδικευμένο λογισμικό για την δημιουργία και διαχείριση των προτάσεων, έγκυρα εργαλεία, καθώς και τις απαραίτητες υποδομές υποστήριξης, ενημέρωσης και απάντησης ερωτημάτων.

Οπως επισημαίνεται, οι προτάσεις των επενδυτικών σχεδίων μπορούν να κατατεθούν σε όλα τα καταστήματα και τα Business Center της Τράπεζας ALPHA και συγκεκριμένα σε περισσότερα από 400 σημεία σε Πανελλαδική κλίμακα.

Στρατηγικός στόχος της συνολικότερης προσπάθειας είναι η ενίσχυση των σχέσεων της εταιρείας με το υφιστάμενο πελατολόγιο της. Σημαντικό οικονομικό όφελος για την εταιρεία αναμένεται ότι θα προκύψει και από την πώληση προϊόντων λογισμικού της επιχειρηματικής μονάδας Epsilon Software, ιδιαίτερα κατά την χρήση του 2010, δεδομένου ότι αυτά ανήκουν στις επιλέξιμες δαπάνες του συγκεκριμένου προγράμματος του ΕΣΠΑ.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v