Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Συνεργασία Lamda - Τ. Ολυμπιακή στη Ρουμανία

Στην ανάπτυξη οικιστικού συγκροτήματος στο Βουκουρέστι θα προχωρήσουν από κοινού οι εταιρίες Lamda Development και Τεχνική Ολυμπιακή. Το ύψος της επένδυσης είναι 22 εκατ. ευρώ και θα πραγματοποιηθεί σε έκταση της εταιρίας Eurorom Constructi, θυγατρική της Μοχλός.

Συνεργασία Lamda - Τ. Ολυμπιακή στη Ρουμανία
Τη συνεργασία τους στον τομέα της οικιστικής ανάπτυξης στη Ρουμανία ανακοίνωσαν οι εταιρίες Lamda Development και Τεχνική Ολυμπιακή.

Ειδικότερα, η συνεργασία των 2 εταιριών προβλέπει την άμεση σύσταση εταιρίας με την επωνυμία Lamda - Olyhmpic, η οποία θα αναλάβει την ανάπτυξη οικιστικού συγκροτήματος 95 διαμερισμάτων στο Βουκουρέστι και η λειτουργία της οποίας, σύμφωνα και με σχετικό δελτίο τύπου, αναμένεται μέσα στον επόμενο μήνα.

Το ύψος της επένδυσης ανέρχεται σε, περίπου, 22 εκατ. ευρώ και θα πραγματοποιηθεί σε έκταση την οποία κατέχει η εταιρία Eurorom Constructi, θυγατρική της Μοχλός, η οποία ανήκει κατά 100% στον όμιλο της Τεχνικής Ολυμπιακής. Σημειώνεται τέλος, ότι η Τεχνική Ολυμπιακή δραστηριοποιείται στη Ρουμανία τα τελευταία 5 χρόνια, μέσω της προαναφερθείσας θυγατρικής.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v