Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Νέα επαγγελματικά προγράμματα Cosmote Απερίοριστα

Η COSMOTE παρέχει τη δυνατότητα στους επαγγελματίες, να μιλούν όσο θέλουν, χωρίς να ανησυχούν για το κόστος, μειώνοντας έτσι τα έξοδα της επιχείρησής τους, με πάγια που ξεκινούν μόνο από 10€.

Νέα επαγγελματικά προγράμματα Cosmote Απερίοριστα
Η COSMOTE παρέχει τη δυνατότητα στους επαγγελματίες, να μιλούν όσο θέλουν, χωρίς να ανησυχούν για το κόστος, μειώνοντας έτσι τα έξοδα της επιχείρησής τους, με πάγια που ξεκινούν μόνο από 10€.

Με τα 10 νέα επαγγελματικά προγράμματα «COSMOTE BUSINESS ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΑ», οι επαγγελματίες συνδρομητές της COSMOTE μπορούν, να μιλάνε απεριόριστα όχι μόνο με τους συναδέλφους τους, αλλά και με τους πελάτες και τους συνεργάτες τους. Και όλα αυτά χωρίς επιπλέον χρέωση, αλλά μόνο με το πάγιο του προγράμματος που επιλέγουν. Πιο συγκεκριμένα, μεταξύ άλλων, μπορούν να απολαμβάνουν:

• απεριόριστα λεπτά ομιλίας και βιντεοκλήσεων προς τα κινητά της εταιρείας τους, σε όλα τα προγράμματα με πάγιο από 10€

• απεριόριστα λεπτά ομιλίας και βιντεοκλήσεων προς τα κινητά της εταιρείας τους και όλα τα σταθερά, σε όλα τα προγράμματα με πάγιο από 30€

• επιπλέον, έως και 1.500 δωρεάν λεπτά ομιλίας και βιντεοκλήσεων προς όλα τα δίκτυα, ανάλογα με το πρόγραμμα που θα επιλέξουν

• αλλά και 1 GB δωρεάν πλοήγηση στο Internet, ανάλογα με το πρόγραμμα.

Τα νέα επαγγελματικά προγράμματα «COSMOTE BUSINESS ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΑ» απευθύνονται σε επαγγελματίες και εταιρίες και διατίθενται σε όλο το εκτεταμένο δίκτυο πωλήσεων της COSMOTE.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v