Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

"Ενδειξη εμπιστοσύνης η υπερκάλυψη της ΑΜΚ"

"Ισχυρή ένδειξη της διαρκούς εμπιστοσύνης των επενδυτών στην τράπεζά μας αποτελεί η υπερκάλυψη της αύξησης μετοχικού κεφαλαίου της Alpha" δηλώνει ο πρόεδρος του ΔΣ, Γ. Κωστόπουλος.

Ενδειξη εμπιστοσύνης η υπερκάλυψη της ΑΜΚ
Η Alpha Bank ανακοινώνει την επιτυχή ολοκλήρωση της αυξήσεως του μετοχικού της κεφαλαίου συνεπεία αντλήσεως συνολικών κεφαλαίων ύψους 986 εκατ. ευρώ.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, οι εγγραφές από τους ενασκήσαντες δικαιώματα προτιμήσεως κάλυψαν ποσοστό 96,7% της αυξήσεως, ενώ συμπεριλαμβανομένων των αιτήσεων προεγγραφής η κάλυψη της αύξησης ανήλθε σε 150% περίπου.

Σημειώνεται ότι θα ακολουθήσει νεότερη ανακοίνωση περί του ποσοστού ικανοποιήσεως της ζήτησης μέσω προεγγραφών, καθώς και για τον προσδιορισμό της ημερομηνίας ενάρξεως διαπραγματεύσεως των νέων μετοχών στο Χρηματιστήριο Αθηνών.

Ο πρόεδρος του διοικητικού συμβουλίου της τράπεζας, κ. Γιάννης Σ. Κωστόπουλος, δήλωσε: "Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε την επιτυχή ολοκλήρωση της αυξήσεως ύψους 986 εκατ. ευρώ. Παρά τις πρόσφατες βραχυπρόθεσμες αναταράξεις στις αγορές, οι μέτοχοί μας που άσκησαν τα δικαιώματα προτιμήσεώς τους κάλυψαν 96,7% της αυξήσεως, ενώ προεγγράφησαν και για επιπλέον ποσό ίσο με το 50% της αυξήσεως. Το γεγονός αυτό αποτελεί ισχυρή ένδειξη της διαρκούς εμπιστοσύνης των επενδυτών στην τράπεζά μας".

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v