Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

ΕΥΔΑΠ: Διανομή μερίσματος 0,13 ευρώ για το 2003

Εξελέγησαν σήμερα 11 Ιουνίου από την ετήσια γ.σ. της ΕΥΔΑΠ τα νέα εννέα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου. Ακόμα, εγκρίθηκε η διανομή μερίσματος 0,13 ευρώ ανά μετοχή για την χρήση του 2003.

ΕΥΔΑΠ: Διανομή μερίσματος 0,13 ευρώ για το 2003
Εξελέγησαν σήμερα 11 Ιουνίου από την ετήσια τακτική Γενική Συνέλευση της ΕΥΔΑΠ τα νέα εννέα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της εταιρείας.

Ακόμα, εγκρίθηκε η διανομή μερίσματος 0,13 ευρώ ανά μετοχή για την χρήση του 2003.

Δικαιούχοι μερίσματος θα είναι οι κάτοχοι μετοχών της ΕΥΔΑΠ στη λήξη της συνεδρίασης του ΧΑ της 11ης Ιουνίου 2004, σύμφωνα με το τηρούμενο από την εταιρία ονομαστικό μετοχολόγιο. Από την επόμενη συνεδρίαση του ΧΑ (Δευτέρα 14-6-2004) οι μετοχές θα διαπραγματεύονται χωρίς το δικαίωμα μερίσματος χρήσης 2003.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση της εταιρίας, στην πρώτη του συνεδρίαση το διοικητικό συμβούλιο όρισε ως πρόεδρο και διευθύνοντα σύμβουλο της ΕΥΔΑΠ τον Σήφη Γλυνιαδάκη, οικονομολόγο.

Τα άλλα νέα μέλη του Δ.Σ. είναι οι: Κώστας Κωστούλας, πολιτικός μηχανικός, Αντώνιος Βαρθολομαίος, οικονομολόγος, Ευάγγελος Μπαλτάς, επίκουρος καθηγητής Διαχείρισης Υδατικών Πόρων του ΑΠΘ, Αθανάσιος Μανούρης, νομικός, Γρηγόριος Ζαφειρόπουλος, δήμαρχος Χαλανδρίου, Αλέξιος Σπυρόπουλος, δικηγόρος, Νικόλαος Σιγάλας, πολιτικός επιστήμων και Άννα Γιαννούλη, εκπρόσωπος του Γενικού Λογιστηρίου του Κράτους.

Διευκρινίζεται στην ανακοίνωση πως στο διοικητικό συμβούλιο μετέχουν, επίσης, οι Γεώργιος Μαστραγγελόπουλος και Αντώνιος Πρωτονοτάριος, ως εκπρόσωποι των μετόχων της μειοψηφίας, καθώς και οι Κώστας Ζηβόπουλος και Κώστας Γαλάνης, ως εκπρόσωποι των εργαζομένων της Εταιρείας.

Ακόμα, η γενική συνέλευση της ΕΥΔΑΠ ενέκρινε την έκθεση του Δ.Σ., τον ισολογισμό και τις οικονομικές καταστάσεις της εταιρείας, καθώς και τη διανομή μερίσματος 0,13 ευρώ ανά μετοχή.

Σημειώνεται επίσης, πως στις εργασίες της γενικής συνέλευσης παρέστησαν ο υφυπουργός Οικονομικών Πέτρος Δούκας και ο γενικός γραμματέας Δημοσίων Έργων του ΥΠΕΧΩΔΕ Γιώργος Τρυφωνίδης.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v