Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Space: Νέες λύσεις τελευταίας τεχνολογίας

H Space Hellas, στο πλαίσιο συμμετοχής της στην έκθεση Infosystem 2009, παρουσιάζει στο περίπτερό της πρωτοποριακές λύσεις Server Consolidation & Virtualization, καθώς και λύσεις High Availability και Disaster Recovery.

Space: Νέες λύσεις τελευταίας τεχνολογίας
H Space Hellas, στα πλαίσια της συμμετοχής της στην έκθεση Infosystem 2009, παρουσιάζει στο περίπτερό της πρωτοποριακές λύσεις Server Consolidation & Virtualization, καθώς και λύσεις High Availability και Disaster Recovery. Λύσεις, βασισμένες σε εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας (rack mounted & blade servers) της Dell και στην τεχνογνωσία της Space Hellas.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, μέσα από τις νέες λύσεις Server Virtualization και Storage Consolidation που παρουσιάζονται, η Space Hellas σε συνεργασία με την Dell και άλλους διεθνείς κατασκευαστικούς Οίκους, παρέχει τη δυνατότητα στις σύγχρονες επιχειρήσεις για εύκολο σχεδιασμό και άμεση υλοποίηση της ενοποίησης των πόρων του Datacenter τους στους τομείς των Servers και του Storage.

Όπως επισημαίνεται, τα οφέλη που προκύπτουν από την υιοθέτηση των νέων αυτών λύσεων, είναι πολλαπλά και επικεντρώνονται στην υψηλή αξιοποίηση των πόρων ενός Datacenter, στη συνέχιση της εταιρικής λειτουργίας (Business continuity), στην υψηλή διαθεσιμότητα (High availability) και στους μικρότερους χρόνους εγκατάστασης νέων servers (Provisioning).

Τέλος, επιπρόσθετα οφέλη προκύπτουν από την εξοικονόμηση πόρων, την αύξηση της παραγωγικότητας, τα καλύτερα επίπεδα υπηρεσιών και την μεγαλύτερη απόδοση της επένδυσης.

Η Space Hellas, διαθέτει στην Ελληνική αγορά πρωτοποριακές λύσεις πληροφοριακών και επικοινωνιακών συστημάτων. Η μεγάλη τεχνογνωσία, το άρτια καταρτισμένο προσωπικό, καθώς και η αποδεδειγμένη εμπειρία της στην επιτυχημένη ολοκλήρωση σύνθετων έργων, προσφέρουν την απαραίτητη προϋπόθεση για την επιτυχημένη εφαρμογή τους σε κάθε επιχείρηση ή οργανισμό του ιδιωτικού ή δημόσιου τομέα.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v