Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Cardico: Συζητά "πάγωμα" δανείων ως τέλος του ΄10

Αναστολή πληρωμής δόσεων αλλά και τόκων δανείων 60 εκατ., ως το τέλος του 2010, καθώς και την περαιτέρω χρηματοδότησή της με κεφάλαιο κίνησης 5 εκατ. συζητά η διοίκηση της Cardico με τις πιστώτριες τράπεζές της.

Cardico: Συζητά πάγωμα δανείων ως τέλος του ΄10
Αναστολή πληρωμής δόσεων αλλά και τόκων δανείων ύψους 60 εκατ. ευρώ, έως το τέλος του 2010, καθώς και την περαιτέρω χρηματοδότησή της με κεφάλαιο κίνησης 5 εκατ. ευρώ συζητά η διοίκηση της Cardico με τις πιστώτριες τράπεζές της.

Οι πιστώτριες τράπεζες της Cardico (Alpha Bank, EFG Eurobank κ.ά.) συζητούν το πάγωμα δανείων και δόσεων και κεφαλαιοποίηση των τόκων υπερημερίας και ανατοκισμού ή αποπληρωμή τους με τη νέα χρηματοδότηση των 5 εκατ. ευρώ που θα εκταμιεύσει η εισηγμένη.

Οι διαπραγματεύσεις, που σύμφωνα με την ανακοίνωση της εισηγμένης βρίσκονται σε τελικό στάδιο, αναμένεται, με βάση τραπεζικές πηγές, να ολοκληρωθούν σύντομα καθώς η λύση της αναστολής πληρωμής δόσεων και τόκων δεν θίγει τις υφιστάμενες εξασφαλίσεις τραπεζών.

Τα προβλήματα εξυπηρέτησης τόκων και δόσεων δανείων που εμφάνισε η εισηγμένη προκάλεσαν τριγμούς στη μετοχή, καθώς εκδηλώθηκαν πωλήσεις από την πλευρά βασικών μετόχων για να υπάρξει ρευστότητα.

Οι βασικοί μέτοχοι της Καρδασιλάρης πούλησαν περίπου 478 χιλ. μετοχές Cardico από τις 5 Νοεμβρίου.

Η εταιρία και οι βασικοί μέτοχοι διευκρινίζουν ότι δεν υπάρχουν δάνεια με ενέχυρο μετοχές της Cardico.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v