ΟΠΑΠ: Γ.Σ. στις 18/11 για νέα διοίκηση

Έκτακτη Γενική Συνέλευση πραγματοποιεί στις 18 Δεκεμβρίου ο ΟΠΑΠ με βασικό θέμα την εκλογή νέου Δ.Σ.

ΟΠΑΠ:  Γ.Σ. στις 18/11 για νέα διοίκηση
Έκτακτη Γενική Συνέλευση πραγματοποιεί στις 18 Δεκεμβρίου ο ΟΠΑΠ με βασικό θέμα την εκλογή νέου Δ.Σ.

Τα θέματα ημερησίας διάταξης:

1. Επικύρωση της εκλογής ως εκτελεστικού μέλους του Διοικητικού Συμβουλίου της κυρίας Μαρίνας Μασσαρά σε αντικατάσταση του παραιτηθέντος εκτελεστικού μέλους Νικολάου Παυλιά για το υπόλοιπο της θητείας του.

2. Εκλογή νέου Διοικητικού Συμβουλίου.

3. Ορισμός των μελών της Επιτροπής Ελέγχου, σύμφωνα με το άρθρο 37, παράγραφος 1 του ν. 3693/2008.

4. Παροχή αδείας, σύμφωνα με το άρθρο 23, παράγραφος 1 του κ.ν. 2190/1920, στα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της Εταιρείας και στα στελέχη των Γενικών Διευθύνσεων και των Διευθύνσεων της Εταιρείας για την συμμετοχή τους σε Διοικητικά Συμβούλια ή στην διεύθυνση των εταιρειών του ομίλου και των συνδεδεμένων εταιρειών, κατά την έννοια του άρθρου 42ε, παράγραφος 5 του κ.ν. 2190/1920.

5. Παροχή εντολής και πληρεξουσιότητας για την υποβολή στο Υπουργείο Οικονομίας, Ανταγωνιστικότητας & Ναυτιλίας (Γενική Γραμματεία Εμπορίου-Διεύθυνση Ανωνύμων Εταιρειών & Πίστεως) προς έγκριση και δημοσίευση, του πρακτικού της 5ης Έκτακτης Γενικής Συνέλευσης και του πρακτικού της τυχόν επαναληπτικής Γενικής Συνέλευσης και, γενικά, για κάθε νόμιμη ενέργεια για την εκτέλεση των αποφάσεων της 5ης Έκτακτης Γενικής Συνέλευσης και της τυχόν επαναληπτικής Γενικής Συνέλευσης.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v