Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

ΔΕΗ: Εκτακτη ΓΣ στις 15/12 για νέο ΔΣ

Το διοικητικό συμβούλιο της ΔΕΗ αποφάσισε πριν από λίγο τη σύγκληση έκτακτης γενικής συνέλευσης στις 15 Δεκεμβρίου, στην οποία θα εκλεγεί το νέο διοικητικό σχήμα της Επιχείρησης.

  • της Αθηνάς Καλαιτζόγλου
ΔΕΗ: Εκτακτη ΓΣ στις 15/12 για νέο ΔΣ
Ανοίγει πλέον και τυπικά ο δρόμος για την αντικατάσταση της διοίκησης της ΔΕΗ.

Το διοικητικό συμβούλιο αποφάσισε πριν από λίγο τη σύγκληση έκτακτης γενικής συνέλευσης στις 15 Δεκεμβρίου, στην οποία θα εκλεγεί το νέο διοικητικό σχήμα της Επιχείρησης.

Δύο ημέρες μετά, στις 17 Δεκεμβρίου, θα συγκληθεί δεύτερη γενική συνέλευση για την εκλογή και των μελών της μειοψηφίας.

Μέχρι τα μέσα Δεκεμβρίου, εξάλλου, αναμένεται να ορισθεί και η ημερομηνία για τη σύγκληση έκτακτης γενικής συνέλευσης στη ΔΕΠΑ, προκειμένου να εκλεγεί και εκεί η νέα διοίκηση.

Σχετική επιστολή έλαβε η διοίκηση της ΔΕΠΑ από τον υπουργό Οικονομικών Γ. Παπακωνσταντίνου και την υπουργό ΠΕΚΑ Τίνα Μπιρμπίλη, με την οποία ζητήθηκε να έχει συγκληθεί γενική συνέλευση έως τις 20 Δεκεμβρίου.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι οι δύο μέτοχοι της ΔΕΠΑ, δημόσιο και ΕΛΠΕ αναμένεται να συμφωνήσουν στις επόμενες ημέρες για την ημερομηνία, η οποία κατά πάσα πιθανότητα θα είναι μέχρι τις 15 Δεκεμβρίου.

---Παραιτήσεις μελών Δ.Σ.

Κατά τη λήξη της σημερινής συνεδρίασης του Διοικητικού Συμβουλίου και τα επτά (7) Μέλη του, που εκπροσωπούν το Βασικό Μέτοχο και τους Μετόχους της Μειοψηφίας, υπέβαλαν τις παραιτήσεις τους προς τον Πρόεδρο και Διευθύνοντα Σύμβουλο της ΔΕΗ. κ. Παναγιώτη Αθανασόπουλο και τον εξουσιοδότησαν να ενεργοποιήσει την ισχύ των παραιτήσεών τους με ημερομηνία που ελευθέρως θα κρίνει και σε κάθε περίπτωση προγενέστερη της 14ης Δεκεμβρίου 2009.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v