Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Intracom IT Services: Νέα έργα στη Μ. Ανατολή

Τρία νέα έργα ανέλαβε ο όμιλος Intracom IT Services στη Μ. Ανατολή μέσω της θυγατρικής του Intracom IT Services Middle East & Africa, επεκτείνοντας τις ήδη σημαντικές δραστηριότητές του στην ευρύτερη περιοχή.

Intracom IT Services: Νέα έργα στη Μ. Ανατολή
Τρία νέα έργα ανέλαβε ο όμιλος Intracom IT Services στη Μ. Ανατολή μέσω της θυγατρικής του Intracom IT Services Middle East & Africa (όπως ονομάζεται πλέον η Intracom Jordan), επεκτείνοντας τις ήδη σημαντικές δραστηριότητές του στην ευρύτερη περιοχή. 

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, η Intracom IT Services Middle East & Africa ανέλαβε την εφαρμογή του συστήματος διαχείρισης ανθρώπινου δυναμικού ORACLE HRMS για την Arab Bank Plc. Η Arab Bank Plc με έδρα στο Αμάν, Ιορδανία έχει δίκτυο 500 καταστημάτων σε 30 χώρες στις 5 ηπείρους. Η πρώτη φάση του έργου, προϋπολογισμού 1.5 εκ. ευρώ, αναμένεται να ολοκληρωθεί το Φεβρουάριο του 2010.

Επίσης, η εταιρία ανέλαβε, σε συνεργασία με την International Golden Group (IGG), την εφαρμογή της σουίτας ORACLE E-Business Financials για το Αρχηγείο των Ενόπλων Δυνάμεων στα ΗΑΕ. Το έργο, προϋπολογισμού 1 εκ. ευρώ, αναμένεται να ολοκληρωθεί το Μάρτιο του 2010.

Τέλος, η εταιρία ανέλαβε για την Asia Cell, τον μοναδικό πάροχο τηλεπικοινωνιών με πλήρη κάλυψη στο Ιράκ, έργο αποθήκευσης δεδομένων (data storage), προϋπολογισμού 2 εκ. ευρώ, το οποίο αναμένεται να ολοκληρωθεί το Δεκέμβριο του 2009.

"Τα έργα αυτά επιβεβαιώνουν ότι ο χώρος της Μ. Ανατολής αποτελεί στρατηγικό στόχο του ομίλου Intracom IT Services και καταδεικνύουν την ιδιαίτερα δυναμική πορεία της Intracom IT Services Middle East & Africa. Σχεδιάζουμε η παρουσία και η δραστηριοποίησή μας στην περιοχή να ενισχυθεί και να επεκταθεί περαιτέρω στα πλαίσια της διεθνούς δραστηριοποίησης του Ομίλου μας", επισημαίνει ο αν. Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου Νικόλαος Λαμπρούκος.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v