Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

ΚΟΥΕΣ: Το www.you.gr χορηγός της έκθεσης e-shops

Το ηλεκτρονικό κατάστημα www.you.gr της Info-Quest, θα συμμετέχει ως μεγάλος χορηγός στην πρώτη έκθεση e-shops 2009, που πραγματοποιείται στις 18 έως 20/11, στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του σταθμού Μετρό «Σύνταγμα».

ΚΟΥΕΣ: Το www.you.gr χορηγός της έκθεσης e-shops
Το ηλεκτρονικό κατάστημα www.you.gr της Info-Quest, θα συμμετέχει ως μεγάλος χορηγός στην πρώτη έκθεση e-shops 2009, που πραγματοποιείται στις 18 έως 20 Νοεμβρίου, στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του σταθμού Μετρό «Σύνταγμα».

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, στην έκθεση οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν το www.you.gr και την ξεχωριστή πρόταση ποιότητας, ασφάλειας, αξιοπιστίας, οικονομίας και εξυπηρέτησης που προτείνει αλλά και εγγυάται η Info-Quest, η επί 28 έτη κορυφαία εταιρεία Πληροφορικής και Επικοινωνιών στην Ελλάδα και τα 72 καταστήματα U, που λειτουργούν συμπληρωματικά με το ηλεκτρονικό κατάστημα προφέροντας υποστήριξη και εξυπηρέτηση σε τοπικό επίπεδο.

Θα έχουν επιπλέον την ευκαιρία να δουν από κοντά μερικά από τα πιο “hot” προϊόντα τεχνολογίας, όπως ο νέος φορητός υπολογιστής Apple MacBook, τα νέα iPOD nano, αλλά και τα Windows 7, ενώ τέλος οι νέοι φίλοι / μέλη του you.gr θα λάβουν μέρος σε κλήρωση για ενδιαφέροντα δώρα. 

Η έκθεση, η οποία θα είναι ανοιχτή από την Τετάρτη έως την Παρασκευή, στο Σύνταγμα, από τις 09:00 π.μ. έως τις 21:00 μ.μ. με ελεύθερη είσοδο, διοργανώνεται από την εταιρεία Vertical Communications.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v