ΟΛΠ: Γ.Σ. στις 7/12 για τροποποίηση του άρθρου 7

Ο ΟΛΠ ανακοινώνει, ότι προτίθεται να προχωρήσει στην τροποποίηση του άρθρου 7 παρ. 7 (α) και (γ) με απόφαση της Έκτακτης  Γ.Σ. που θα συγκληθεί στις 7/12/2009. Η τροποίηση αφορά στην εκλογή  Προέδρου και CEO.

ΟΛΠ: Γ.Σ. στις 7/12 για τροποποίηση του άρθρου 7
Ο ΟΛΠ ανακοινώνει, ότι προτίθεται να προχωρήσει στην τροποποίηση του άρθρου 7 παρ. 7 (α) και (γ) με απόφαση της Έκτακτης Γενικής Συνέλευσης που θα συγκληθεί στις 7/12/2009.

Συγκεκριμένα το άρθρο 7 παρ. 7 (α) και (γ) του Καταστατικού του Ο.Λ.Π. τροποποιείται ως εξής:

Αρθρο 7
Μετά την εκλογή των μελών του, το Διοικητικό Συμβούλιο συγκροτείται σε σώμα, ορίζει την ιδιότητα των Μελών του Δ.Σ. ως εκτελεστικών και μη εκτελεστικών και διορίζει:

(α) τον Πρόεδρο του Δ.Σ. μεταξύ των μη εκτελεστικών μελών. Συμπληρώνεται: με την εξαίρεση της περίπτωσης σύμπτωσης της ιδιότητας του Προέδρου και του Διευθύνοντος Συμβούλου στο ίδιο πρόσωπο.

(γ) το Διευθύνοντα Σύμβουλο, ο οποίος προσλαμβάνεται σύμφωνα με τη διαδικασία του άρθρου 12 του παρόντος Καταστατικού, εκτελεστικό μέλος. Συμπληρώνεται: με την εξαίρεση της περίπτωσης κατά την οποία η Γενική Συνέλευση της εταιρείας αποφασίσει την ανάθεση καθηκόντων Διευθύνοντος Συμβούλου στον Πρόεδρο Δ.Σ.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v