Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Frigoglass: "Έκοψε" στο μισό τις αγορές η 3E

Σε σημαντικές περικοπές σε ψυγεία, πρώτες ύλες και σε εμπορευματοκιβώτια από τη Frigoglass προχώρησε στο 9μηνο Ιανουαρίου - Σεπτεμβρίου η Coca Cola 3E, ενώ σημαντικές ήταν οι περικοπές και στο γ΄ 3μηνο του έτους.

  • της Αλεξάνδρας Γκίτση
Frigoglass: Έκοψε στο μισό τις αγορές η 3E
Σε σημαντικές περικοπές σε ψυγεία, πρώτες ύλες και σε εμπορευματοκιβώτια από τη Frigoglass προχώρησε στο 9μηνο Ιανουαρίου - Σεπτεμβρίου η Coca Cola 3E σε σχέση με το αντίστοιχο διάστημα έναν χρόνο πριν, ενώ εξίσου σημαντικές ήταν οι περικοπές και στο γ΄ τρίμηνο του έτους.

Συγκεκριμένα, κατά τη διάρκεια του εννεαμήνου και του γ΄ τριμήνου του 2009 ο όμιλος Coca Cola 3E πραγματοποίησε αγορές αξίας 47,9 εκατ. ευρώ και 11,2 εκατ. ευρώ αντίστοιχα σε ψυγεία, πρώτες ύλες και σε εμπορευματοκιβώτια από τη Frigoglass και τις θυγατρικές της, όταν στις ίδιες περιόδους πέρυσι είχε προχωρήσει σε αγορές 101,6 εκατ. ευρώ και 27,4 εκατ. ευρώ.

Ωστόσο, διενήργησε συντηρήσεις και άλλα έξοδα ύψους 4 εκατ. ευρώ σε αυτούς τους εννέα μήνες, 1,5 εκατ. ευρώ για το γ΄ τρίμηνο του 2009 έναντι 3,2 εκατ. ευρώ και 1,6 εκατ. ευρώ τις αντίστοιχες περιόδους του προηγούμενου έτους.

Επιπλέον, θα πρέπει να αναφέρουμε ότι στο εννεάμηνο και στο γ΄ τρίμηνο του έτους τα λοιπά έσοδα από τη Frigoglass ήταν 0,5 εκατ. ευρώ και 0 εκατ. ευρώ αντίστοιχα (μηδέν τις αντίστοιχες περιόδους του προηγούμενου έτους).

Σημειώνεται ότι στις 2 Οκτωβρίου η Coca Cola όφειλε 7 εκατ. ευρώ (12,2 εκατ. ευρώ την 31η Δεκεμβρίου του 2008) στη Frigoglass και είχε απαίτηση από αυτήν 0,8 εκατ. ευρώ (1,8 εκατ. ευρώ την 31η Δεκεμβρίου 2008).

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v