Ο Γ. Ανωμερίτης αναλαμβάνει τα ηνία στον ΟΛΠ

Συγκαλείται την επόμενη Τρίτη το ΔΣ της ΟΛΠ ΑΕ, προκειμένου να εκλέξει ως νέο Διευθύνοντα Σύμβουλο τον τέως Υπουργό Ναυτιλίας κο Γιώργο Ανωμερίτη σε αντικατάσταση του νυν Διευθύνοντος Συμβούλου.

Ο Γ. Ανωμερίτης αναλαμβάνει τα ηνία στον ΟΛΠ
Τον κ. Γιώργο Ανωμερίτη, τέως υπουργό Ναυτιλίας, ορίζει ως νέο διευθύνοντα σύμβουλο και πρόεδρο του ΟΛΠ η υπουργός Οικονομίας, Ανταγωνιστικότητας και Ναυτιλίας, κ. Λούκα Κατσέλη.

Η τοποθέτηση του κ. Ανωμερίτη θα οριστικοποιηθεί με εκλογή του από το Δ.Σ. του ΟΛΠ την επόμενη Τρίτη και θα επιβεβαιωθεί από την έκτακτη ΓΣ που θα συνέλθει για το σκοπό αυτόν, ενώ αμέσως μετά, ξεκινά ο διάλογος για όλα τα ζητήματα που αφορούν τη Σύμβαση Παραχώρησης μεταξύ ΟΛΠ και ΣΕΠ.

Όπως αναφέρει η ανακοίνωση της υπουργού:

"Συγκαλείται την επόμενη Τρίτη το ΔΣ της ΟΛΠ ΑΕ, προκειμένου να εκλέξει ως νέο Διευθύνοντα Σύμβουλο τον τέως Υπουργό Ναυτιλίας κο Γιώργο Ανωμερίτη σε αντικατάσταση του νυν Διευθύνοντος Συμβούλου κου Νίκου Αναστασόπουλου.

Ο ορισμός του κου Ανωμερίτη ως Διευθύνοντος Συμβούλου, αλλά και Προέδρου του Οργανισμού θα επιβεβαιωθεί από την έκτακτη γενική συνέλευση του ΟΛΠ, η οποία θα συνέλθει εντός της προβλεπόμενης προθεσμίας των 20 ημερών και θα αντικαταστήσει και τα μέλη του ΔΣ της ΟΛΠ ΑΕ.

Με την τοποθέτηση του Γιώργου Ανωμερίτη,η ΟΛΠ ΑΕ ξεκινάει άμεσα τον διάλογο για όλα τα ζητήματα που αφορούν στη Σύμβαση Παραχώρησης μεταξύ ΟΛΠ ΑΕ και ΣΕΠ ΑΕ. Όπως έχει συμφωνηθεί από τις 9 Οκτωβρίου 2009, τα αποτελέσματα του διαλόγου θα ισχύσουν αναδρομικά από 1 Οκτωβρίου 2009.

Με την έναρξη του διαλόγου, η Κυβέρνηση υλοποιεί στο ακέραιο τις δεσμεύσεις της υπηρετώντας το δημόσιο συμφέρον.

Η Υπουργός Οικονομίας Ανταγωνιστικότητας και Ναυτιλίας Λούκα Τ.Κατσέλη με την ευκαιρία των αλλαγών στη Διοίκηση του ΟΛΠ εκφράζει τις ευχαριστίες της προς την απερχόμενη Διοίκηση, τον Διευθύνοντα Σύμβουλο κο Νίκο Αναστασόπουλο και τον Πρόεδρο κο Διονύσιο Μπεχράκη για τη σύντομη αλλά ιδιαίτερα εποικοδομητική συνεργασία τους".

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v