Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

ΕΠΑΤΤ: Αναδιάταξη του στόλου

Τη σύνδεση Γερμανίας – Σουηδίας, μεταξύ των λιμανιών Sodertaije – Rostock, αναστέλλουν οι ΕΠΑΤΤ, ενώ διατηρούν την παρουσία τους στη Βαλτική, στα πλαίσια της αναδιάταξης του στόλου τους, ώστε να εστιάσουν στις πιο εμπορικές γραμμές.

ΕΠΑΤΤ: Αναδιάταξη του στόλου
Στην αναδιάταξη του στόλου τους ώστε να εστιάσουν τα δρομολόγια τους στις πλέον εμπορικές γραμμές, προχωρούν οι Επιχειρήσεις Αττικής, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση της εταιρίας προς το ΧΑΑ.

Ειδικότερα, εκτός των γραμμών που εξυπηρετεί η εταιρία στις γραμμές της Αδριατικής, διατηρεί την παρουσία της στη Βαλτική, στη γραμμή Φινλανδίας – Γερμανίας, ενώ αναστέλλει τη σύνδεση Γερμανίας – Σουηδίας μεταξύ των λιμανιών Sodertaije – Rostock.

H Superfast Ferries θα ξεκινήσει στις 17 Μαΐου την πρώτη απευθείας σύνδεση της Σκωτίας με την Ηπειρωτική Ευρώπη.

Σύμφωνα και με τη σχετική ανακοίνωση της εισηγμένης, η αναδιάταξη κρίθηκε απαραίτητη μετά την πώληση των Superfast ΧΙ και ΙV σε αυστραλούς αγοραστές και την προσφάτως ανακοινωθείσα καθυστέρηση στην παράδοση των Superfast ΧΙ και ΧΙΙ. Οι νέες ημερομηνίες παράδοσης των Superfast ΧΙ και ΧΙΙ, όπως κοινοποιήθηκαν από το ναυπηγείο της Γερμανίας, Flender Werft, είναι τέλη Μαΐου και Ιουλίου 2002.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v