Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

ΔΕΗ: Διευκρινήσεις για τη λειτουργία της Μελίτη

Εκτός λειτουργίας έθεσε η ΔΕΗ τη μονάδα της Μελίτη από την 30/10 έως 3/11 πρωί, για να δοθεί η δυνατότητα να αυξηθούν τα αποθέματα αναφέρει η επιχείρηση, πρός απάντηση σε δημοσίευμα σχετικά με τη λειτουργία της Μελίτη.

ΔΕΗ: Διευκρινήσεις για τη λειτουργία της Μελίτη
Εκτός λειτουργίας έθεσε η ΔΕΗ τη μονάδα της Μελίτη από την Παρασκευή (30/10) το βράδυ έως Τρίτη (3/11) πρωί, για να δοθεί η δυνατότητα να αυξηθούν τα αποθέματα λιγνίτη αναφέρει η επιχείρηση πρός απάντηση σε δημοσίευμα σχετικά μελλοντική λειτουργία της λιγνιτικής μονάδας Μελίτη.

Αναλυτικά η ΔΕΗ Α.Ε. διευκρινίζει ότι, λαμβάνοντας υπόψη τη μειωμένη ζήτηση κατά το Σαββατοκύριακο 31/10-1/11 και την αυξημένη διαθεσιμότητα των μονάδων της, και ιδιαίτερα των λιγνιτικών, έθεσε εκτός λειτουργίας τη συγκεκριμένη μονάδα από την Παρασκευή (30/10) το βράδυ έως Τρίτη (3/11) πρωί, για να δοθεί η δυνατότητα να αυξηθούν τα αποθέματα λιγνίτη από τα χαμηλά επίπεδα των 6 ημερών που βρίσκονταν την Παρασκευή 30/10 σε ασφαλέστερα επίπεδα ενόψη της δύσκολης, από πλευράς καιρικών συνθηκών, περιόδου που έρχεται.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v