Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Intralot: Συμμετοχή σε ημερίδα τυχερών παιχνιδιών

Στην πρώτη Ευρωπαϊκή Ημερίδα ”Industry Days 2004”, συμμετείχε η Intralot, που πραγματοποιήθηκε στη Φλωρεντία της Ιταλίας και διοργανώθηκε από τους 5 μεγαλύτερους προμηθευτές του κλάδου τυχερών παιχνιδιών, υπό την αιγίδα της Ευρωπαϊκής Ένωσης Τυχερών Παιχνιδιών.

Intralot: Συμμετοχή σε ημερίδα τυχερών παιχνιδιών
Στην πρώτη Ευρωπαϊκή Ημερίδα ”Industry Days 2004”, συμμετείχε η Intralot, που πραγματοποιήθηκε στη Φλωρεντία της Ιταλίας και διοργανώθηκε από τους 5 μεγαλύτερους προμηθευτές του κλάδου τυχερών παιχνιδιών –ανάμεσά τους και η Intralot, που αποτελεί διακεκριμένο μέλος– υπό την αιγίδα της Ευρωπαϊκής Ένωσης Τυχερών Παιχνιδιών (European Lotteries Association).

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωσή της, στην ημερίδα παραβρέθηκαν υψηλόβαθμα στελέχη Κρατικών Οργανισμών της Ευρώπης, καθώς και σημαντικοί εκπρόσωποι τόσο της Ευρωπαϊκής, όσο και της Παγκόσμιας Ένωσης Τυχερών Παιχνιδιών, οι οποίοι είχαν την ευκαιρία να ανταλλάξουν ιδέες και εμπειρίες σε θέματα επίκαιρα που απασχολούν τον κλάδο διεθνώς.

Σημειώνεται, πως το πρόγραμμα της ημερίδας διαμόρφωσαν από κοινού οι προμηθευτές, δημιουργώντας ειδικές θεματικές ενότητες για τις νέες τεχνολογίες, τις νομικές εξελίξεις, τα νέα παιχνίδια, καθώς και τις προδιαγραφές υποβολής προσφορών.

Συγκεκριμένα, η Intralot είχε την ευθύνη της ενότητας για τις νέες τεχνολογίες, ενώ στο πάνελ των ομιλητών συμμετείχαν ο Dr. Marco Combetto της Microsoft Research, ο κ. Osman Erk του Ομίλου Turkcell και ο κ. Adrian Ford της Arsenal Football Club.

Στην ομιλία του ο Dr. Combetto παρουσίασε τις νέες τεχνολογικές εφαρμογές που έχει αναπτύξει η Microsoft, επισημαίνοντας ότι η εταιρία έχει επενδύσει στην αμεσότητα που έχει ο χρήστης με το παιχνίδι, με στόχο να αυξηθούν τα επίπεδα διασκέδασης του παίκτη.

Ειδικότερα, ο κ. Erk κατέθεσε σημαντικά στοιχεία από την εμπειρία της Turkcell στη διεξαγωγή του προκαθορισμένου στοιχήματος μέσω της κινητής τηλεφωνίας, τονίζοντας ότι η εισαγωγή 3ης γενιάς κινητών τηλεφώνων αναμένεται να αυξήσει το ενδιαφέρον των παικτών.

Επίσης, ο κ. Ford παρουσίασε το πεδίο συνεργασίας μεταξύ των Οργανισμών τυχερών παιχνιδιών και των ποδοσφαιρικών ομάδων, επισημαίνοντας ότι μια τέτοιου είδους συνεργασία θα πρόσφερε αμοιβαία προβολή και περαιτέρω εμπορική εκμετάλλευση δεδομένου ότι ο τελικός καταναλωτής και των δύο πλευρών είναι κοινός.

Τέλος επισημαίνεται, ότι, στο Forum που συμμετείχαν οι 5 μεγάλοι προμηθευτές με θέμα ”Η Αγορά των Τυχερών Παιχνιδιών στα επόμενα 5 χρόνια”, ο κ. Φώτης Μαυρουδής, Μέλος Δ.Σ. και Γενικός Διευθυντής Διεθνών Λειτουργιών της Intralot, ανέλυσε τις επιδράσεις που αναμένεται να δεχτεί η αγορά από την παγκοσμιοποίηση και τόνισε ότι: ”Η παγκοσμιοποίηση επιβάλλει τη μετάλλαξη των σημερινών προμηθευτών του κλάδου τυχερών παιχνιδιών σε ”Υβριδικές Εταιρίες”, με την έννοια ότι θα πρέπει όχι μόνο να εξελίξουν τις τεχνολογικές εφαρμογές τους, αλλά θα πρέπει και να διαθέτουν την τεχνογνωσία για τη διοργάνωση τυχερών παιχνιδιών”.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v