Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

I. Κωστόπουλος: ”Δυόμισι τράπεζες αρκούν”

Για δύο μεγάλες τράπεζες και μία τράπεζα μεσαίου μεγέθους έχει χώρο η ελληνική αγορά, σύμφωνα με δηλώσεις του προέδρου της Alpha Bank Ι. Κωστόπουλου, ο οποίος αναφορικά με την Alpha Bank σημείωσε ότι τα οργανικά της αποτελέσματα θα συνεχίσουν να βελτιώνονται.

I. Κωστόπουλος: ”Δυόμισι τράπεζες αρκούν”
Για δύο μεγάλες τράπεζες και μίια τράπεζα μεσαίου μεγέθους έχει χώρο η ελληνική αγορά, σύμφωνα με δηλώσεις του προέδρου της Alpha Bank Ι. Κωστόπουλου στην ”Ημερησία”.

Ο κ. Κωστόπουλος συμπλήρωσε ωστόσο πως πάντα θα υπάρχουν μικρές τράπεζες, οι οποίες θα πρέπει να είναι εξειδικευμένες σε κάποιο ιδιαίτερο κομμάτι της τραπεζικής ”πίτας”.

Για τα ερχόμενα δύο χρόνια ο πρόεδρος της Alpha Bank δεν προβλέπει σημαντικές αλλαγές στον εγχώριο τραπεζικό χώρο, καθώς εκτιμά ότι θα χρειαστεί χρόνος για να προσαρμοστούν οι νέες διοικήσεις.

Σε ό,τι αφορά την Alpha Bank, ο κ. Κωστόπουλος δήλωσε ότι τα οργανικά αποτελέσματα θα συνεχίσουν βελτιούμενα, καθώς προχωρά η χρήση και ήδη διαγράφεται η επίτευξη των φετινών ετήσιων στόχων.

Ο ίδιος συμπλήρωσε πως από εδώ και στο εξής και μέχρι το τέλος του 2004 η τράπεζα θα καταγράφει διευρυνόμενα κέρδη.

Για τη βαλκανική αγορά, ο κ. Κωστόπουλος τόνισε στην ”Ημερησία” πως προβλέπει συγκεκριμένο σχέδιο ανάπτυξης για τη Σερβία, όπου εάν προκύψει ευκαιρία εξαγοράς εγχώριου τραπεζικού συστήματος, θα αξιοποιηθεί.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v