Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Νέο κατάστημα της Marfin Bank στην Γλυφάδα

Άνοιξε και λειτουργεί ήδη το νέο υποκατάστημα της Marfin Bank στην Γλυφάδα. H τράπεζα σκοπεύει εντός του έτους να ανοίξει τουλάχιστον άλλα 2 νέα καταστήματα.

Νέο κατάστημα της Marfin Bank στην Γλυφάδα
Άνοιξε και λειτουργεί ήδη το νέο υποκατάστημα της Marfin Bank στην Γλυφάδα. Επικεφαλής του καταστήματος ανέλαβε ο κ. Βασίλης Καγιάλογλου πρώην στέλεχος της Nova Bank και της ING Bank με πολυετή προϋπηρεσία στο χώρο.

Το κατάστημα Γλυφάδας, επί της οδού Δούσμανη 5 (τηλ.: 210 8948100, fax: 210 8949910), στοχεύει να εξυπηρετήσει τους υφιστάμενους αλλά και νέους πελάτες της Marfin Bank που διαμένουν στα νότια προάστια προσφέροντας μια σειρά από πρωτοποριακά και άκρως ανταγωνιστικά καταθετικά και δανειακά τραπεζικά προϊόντα, αλλά και παρέχοντας ταυτόχρονα υψηλού επιπέδου εξειδικευμένες υπηρεσίες private και investment banking στην ελληνική και τις διεθνείς αγορές.

Η Marfin Bank διαθέτει ήδη 7 καταστήματα στο Μαρούσι, Κολωνάκι, Ν. Ερυθραία, Πειραιά, Θεσσαλονίκη, Κέρκυρα και Χίο, ενώ ακολουθώντας τη λογική της γεωγραφικής επεκτάσεως του δικτύου της μόνο εκεί που βρίσκονται πολλοί υφιστάμενοι πελάτες της, σκοπεύει εντός του έτους να ανοίξει τουλάχιστον άλλα 2 νέα καταστήματα.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v