Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

ΔΕΗ: "Αδειάζει" η κυβέρνηση τον Αθανασόπουλο

O Υφυπουργός Περιβάλλοντος,  Γ. Μανιάτης, ζήτησε από τον Διευθύνοντα Σύμβουλο, κ. Π. Αθανασόπουλο, έγγραφη ενημέρωση και ταυτόχρονα, να μην προχωρήσει η ΔΕΗ σε επόμενες αποφάσεις σχετικά με τον ΑΗΣ Αθερινόλακκου.

ΔΕΗ: Αδειάζει η κυβέρνηση τον Αθανασόπουλο
O Υφυπουργός Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής, Γ. Μανιάτης, ζήτησε από τον κ. Τ. Αθανασόπουλο, έγγραφη ενημέρωση και ταυτόχρονα, να μην προχωρήσει η ΔΕΗ σε επόμενες αποφάσεις σχετικά με τον ΑΗΣ Αθερινόλακκου, μέχρι την πλήρη ενημέρωση της πολιτικής ηγεσίας του Υπουργείου, αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση.

Σημειώνεται ότι το ΔΣ της ΔΕΗ έλαβε χθες απόφαση για έγκριση τροποποιήσεων των κριτηρίων συμμετοχής στην τρίτη φάση του διαγωνισμού για την ανάπτυξη του ΑΗΣ Αθερινόλακκου.

Απαντώντας σε ερωτήσεις δημοσιογράφων, στέλεχος της ΔΕΗ δήλωσε τα εξής: «Πρόκειται για απόφαση ρουτίνας την οποία υιοθέτησε ομόφωνα το Δ.Σ. της ΔΕΗ στο οποίο συμμετείχαν και εκπρόσωποι των εργαζομένων, για μια τροποποίηση ήσσονος σημασίας.

Πιθανολογώ ότι η σχετική πρωτοβουλία που αναλήφθηκε (από την Πολιτεία), οφείλεται στις γνωστές σε όλους αντιδράσεις των τοπικών παραγόντων.

Πρόκειται για απόφαση ρουτίνας, η συζήτηση της οποίας στο Δ.Σ. δεν διήρκησε ούτε λίγα λεπτά».

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v