Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

ΕΛΠΕ: Τι απαντά για την απώλεια πρατηρίων

Η Ελληνικά Πετρέλαια ενημερώθηκε από την Επ. Ανταγωνισμού ότι εγκρίθηκε η εξαγορά του δικτύου της BP υπό τον όρο να αποδεσμεύσει 94 πρατήρια. Η εταιρία δήλωσε ότι είχε λάβει υπόψη της τη πιθανότητα απώλειας πρατηρίων.

ΕΛΠΕ: Τι απαντά για την απώλεια πρατηρίων
Η Ελληνικά Πετρέλαια ενημερώθηκε από την Επ. Ανταγωνισμού ότι εγκρίθηκε η εξαγορά του δικτύου της BP υπό τον όρο να αποδεσμεύσει 94 πρατήρια σε 6 νομούς. Η εταιρία δήλωσε ότι είχε λάβει υπόψη της τη πιθανότητα απώλειας πρατηρίων.

Αναλυτικότερα, η Ελληνικά Πετρέλαια ενημερώθηκε από την Επιτροπή Ανταγωνισμού ότι εγκρίθηκε η εξαγορά του δικτύου πρατηρίων και των αποθηκευτικών εγκαταστάσεων της BP Hellas, υπό όρους.

Με τη χθεσινή απόφαση της Επιτροπής Ανταγωνισμού δρομολογούνται πλέον οι διαδικασίες ολοκλήρωσης της συμφωνίας με την BP.

Παράλληλα, η Ελληνικά Πετρέλαια θα προχωρήσει στην υλοποίηση της απόφασης της Επιτροπής Ανταγωνισμού για λήψη διορθωτικών μέτρων, εντός του προβλεπόμενου χρονοδιαγράμματος.

Επισημαίνεται επίσης ότι η Ελληνικά Πετρέλαια είχε λάβει υπόψη της, κατά τη διάρκεια των διαπραγματεύσεων, την πιθανότητα απώλειας ορισμένου αριθμού πρατηρίων.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v