Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Εκλογή δύο νέων μελών στο ΔΣ της Cosmote

Τον κ. Γεώργιο Μαυράκη και την κ. Έλλη-Μαρία Δεσπότου ως μέλη του Δ.Σ. σε αντικατάσταση των παραιτηθέντων μελών κ.κ. Γ. Σκαρπέλη και Arve Johansen, εξέλεξε σήμερα το Διοικητικό Συμβούλιο της Cosmote.

Εκλογή δύο νέων μελών στο ΔΣ της Cosmote
Τον κ. Γεώργιο Μαυράκη και την κ. Έλλη-Μαρία Δεσπότου ως μέλη του Δ.Σ. σε αντικατάσταση των παραιτηθέντων μελών κ.κ. Γ. Σκαρπέλη και Arve Johansen, εξέλεξε σήμερα το Διοικητικό Συμβούλιο της Cosmote.

Οπως τονίζεται σε σχετική ανακοίνωση, η παραίτηση του κ. Johansen ζητήθηκε προκειμένου αυτός να επανεκλεγεί υπό την ιδιότητα του ανεξάρτητου μη εκτελεστικού μέλους του ΔΣ, σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία για την Εταιρική Διακυβέρνηση.

Στο ως άνω πλαίσιο, το Διοικητικό Συμβούλιο της Cosmote εξέλεξε τον κ. Arve Johansen ως ανεξάρτητο μη εκτελεστικό μέλος σε αντικατάσταση του παραιτηθέντος ανεξάρτητου μη εκτελεστικού μέλους κ. Γ. Παπαβασιλόπουλου.

Ο κ. Γεώργιος Μαυράκης είναι Διευθυντής Στρατηγικής και Ανάπτυξης Αγορών της OTE International. Εργάζεται στον ΟΤΕ από το 1997. Έχει διατελέσει Διευθυντής της Δημοτικής Επιχείρησης Ανάπτυξης Δήμου Ασπροπύργου και Οικονομικός Διευθυντής στην DATELEC HELLAS. Ο κ. Μαυράκης είναι κάτοχος ΒΑ (Hons) Economics του Πολυτεχνείου Leicester και MA Financial and Business Economics από το Πανεπιστήμιου του Essex.

Η κ. Έλλη-Μαρία Δεσπότου είναι αριστούχος της Νομικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών, Τμήμα Πολιτικής Επιστήμης & Δημοσίου Δικαίου, και του Παντείου Πανεπιστημίου, Τμήμα Πολιτικών Επιστημών, και κατέχει μεταπτυχιακό τίτλο σπουδών από το Πάντειο Πανεπιστήμιο σε θέματα Δημόσιας Διοίκησης. Εργάζεται στον ΟΤΕ περίπου 32 χρόνια.

Σχεδόν από την αρχή της καριέρας της υπηρέτησε σε Υπηρεσιακές Λειτουργίες με αντικείμενο Χρηματοοικονομικά Θέματα. Από το 1996, το αντικείμενο της εργασίας της ήταν κυρίως συνυφασμένο με θέματα μετοχοποιήσεων του ΟΤΕ.

Από το Νοέμβριο του 1998 έως τον Ιανουάριο του 2001, διετέλεσε Προϊσταμένη του Τμήματος Στατιστικής της Υποδ/νσης Διοικητικής Λογιστικής & Πληροφόρησης και από τον Ιανουάριο του 2001 διατελεί Υποδιευθύντρια της Υποδ/νσης Στατιστικής.

Η κ. Δεσπότου είναι μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του μη κερδοσκοπικού σωματείου της ”Π.Ε.Φ.Α.” Πανελλήνια Ένωση Φίλων Αθλητισμού.

Κατόπιν των ως άνω αλλαγών, η σύνθεση του Διοικητικού Συμβουλίου της Cosmote, όπως προέκυψε από τη συγκρότησή του σε Σώμα κατά την ίδια Συνεδρίαση, έχει ως εξής:

* Π. Βουρλούμης - Πρόεδρος – Μη εκτελεστικό μέλος

* A. Johansen - Αντιπρόεδρος - Ανεξάρτητο μη εκτελεστικό μέλος

* Ε. Μαρτιγόπουλος - Διευθύνων Σύμβουλος – Εκτελεστικό μέλος

* Κ. Αποστολίδης - Ανεξάρτητο Μη εκτελεστικό μέλος

* Χ. Οικονόμου - Μη εκτελεστικό μέλος

* Γ. Ιωαννίδης - Μη εκτελεστικό μέλος

* Ι. Σαραντίτης - Μη εκτελεστικό μέλος

* Ε. Δεσπότου - Μη εκτελεστικό μέλος

* Γ. Μαυράκης - Μη εκτελεστικό μέλος

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v