Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

ΟΠΑΠ: Διευρύνεται η συνεργασία με τη Nova

Σε διεύρυνση της συνεργασίας με τη Nova έχει προχωρήσει ο ΟΠΑΠ, εξασφαλίζοντας μια σειρά συνεργιών μεταξύ των δυο πλευρών, σύμφωνα με την "Ημερησία"

ΟΠΑΠ: Διευρύνεται η συνεργασία με τη Nova
Σε διεύρυνση της συνεργασίας με τη Nova έχει προχωρήσει ο ΟΠΑΠ, εξασφαλίζοντας μια σειρά συνεργιών μεταξύ των δυο πλευρών.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της «Ημερησίας», ήδη ξεκίνησε η συνεργασία για τη μετάδοση των κληρώσεων και το συνδρομητικό κανάλι μετέδωσε τις κληρώσεις του ΟΠΑΠ, ενώ δίνει στον ΟΠΑΠ τη δυνατότητα, όταν το θελήσει, να αποκτήσει δικό του κανάλι.

Η εφημερίδα σημειώνει πως μέχρι πρότινος η μετάδοση των κληρώσεων γινόταν από την ΕΡΤ με την οποία δεν ανανεώθηκε η σύμβαση που έληξε στις 31 Αυγούστου.

Σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται η «Ημερησία», το ετήσιο κόστος της σύμβασης με την ΕΡΤ ήταν 7,5 εκατ. ευρώ και επιπλέον 4,5 εκατ. ευρώ κοστίζει στον ΟΠΑΠ η σύμβαση με την ΕΤ3, η οποία όμως ανανεώθηκε.

Στους λόγους τερματισμού της συμφωνίας με την ΕΡΤ αναφέρεται, κατά πληροφορίες, η έλλειψη συνέπειας και επαγγελματισμού και το υψηλό κόστος.

Η σύμβαση του ΟΠΑΠ με τη Nova είναι ύψους 3 εκατ. ευρώ ετησίως και πλέον περιλαμβάνει και την αναμετάδοση των κληρώσεων καθώς και την option για δημιουργία καναλιού που θα ανήκει στον ΟΠΑΠ για τρία χρόνια έναντι 450.000 ευρώ ετησίως. Την option αυτή μπορεί να ασκήσει η εταιρεία όποτε το θελήσει μέχρι τον Αύγουστο του 2010, αναφέρει η «Ημερησία».

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v