Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

EFG: Εγκαίνια του κτιρίου διοίκησης στο Βελιγράδι

Η Eurobank εγκαινίασε σήμερα το νέο κτίριο διοίκησης της «Eurobank EFG Centar» στο Βελιγράδι, με την παρουσίασή του στον επιχειρηματικό κόσμο, τα μέσα ενημέρωσης και τους πελάτες της στη Σερβία.

EFG: Εγκαίνια του κτιρίου διοίκησης στο Βελιγράδι
Η Eurobank εγκαινίασε σήμερα το νέο κτίριο διοίκησης της «Eurobank EFG Centar» στο Βελιγράδι, με την παρουσίασή του στον επιχειρηματικό κόσμο, τα μέσα ενημέρωσης και τους πελάτες της στη Σερβία.

Τα κεντρικά γραφεία της Eurobank EFG στην οδό Vuka Karadzica είναι εμβαδού 6.700 τ.μ. και μπορούν να στεγάσουν 400 υπαλλήλους. Για τις επόμενες 8 ημέρες, θα φιλοξενεί την έκθεση «Κέρματα και χαρτονομίσματα στη διάρκεια των βασιλικών περιόδων της Σερβίας».

Μεταξύ των προσκεκλημένων που παρέστησαν στα εγκαίνια ήταν ο Διοικητής της Κεντρικής Τράπεζας της Σερβίας, κ. Radovan Jelasic, αξιωματούχοι της σερβικής κυβέρνησης, η πριγκίπισσα Αικατερίνη της Σερβίας, υψηλόβαθμα διευθυντικά στελέχη του Ομίλου Eurobank EFG με επικεφαλής τον Διευθύνοντα Σύμβουλο κ. Νικόλαο Νανόπουλο, και εκπρόσωποι του επιχειρηματικού κόσμου της Σερβίας.

Με τη δημιουργία ιδιόκτητου υπερσύγχρονου κτιρίου διοίκησης, η Eurobank EFG επιβεβαιώνει την στρατηγική θέση της στον σερβικό τραπεζικό τομέα.

Το «Eurobank EFG Centar» θα στεγάσει τη διοίκηση της Τράπεζας όσον αφορά τη λιανική τραπεζική, την τραπεζική επιχειρήσεων, καθώς και τις θυγατρικές εταιρείες EFG Business Services and EFG Property Services.

Το «Eurobank EFG Centar» είναι ένα από τα λίγα κτίρια κεντρικών γραφείων το οποίο συνδυάζει τα χαρακτηριστικά της σύγχρονης λειτουργικότητας με σχεδιασμό φιλικό προς το περιβάλλον και προσαρμόζεται στις ανάγκες των ατόμων με ειδικές ανάγκες», είπε ο Φίλιππος Καραμανώλης, Πρόεδρος του Εκτελεστικού Συμβουλίου της Eurobank EFG στη Σερβία. «Θα ήθελα να ευχαριστήσω επίσης, εξ ονόματος της διοίκησής μας, όλους τους συναδέλφους μας οι οποίοι συνέβαλαν στην επιτυχή και εντός των προθεσμιών περάτωση αυτού του απαιτητικού έργου και όλες τις εταιρείες με τις οποίες συνεργαστήκαμε στενά στη δημιουργία ενός νέου κέντρου αναφοράς του Βελιγραδίου», είπε ο κ. Καραμανώλης..

Ο κ. Giorgio Pradelli, Γενικός Διευθυντής Διεθνών Δραστηριοτήτων του Ομίλου της Eurobank EFG, δήλωσε ότι η Eurobank EFG θα συνεχίσει να λειτουργεί ως ισχυρός και υπεύθυνος χρηματοπιστωτικός οργανισμός. «Πιστεύουμε ότι το νέο κτίριο θα βελτιώσει τη αποδοτικότηατ των λειτουργιών μας. Η στρατηγική μας είναι να αναπτύξουμε περαιτέρω τις δραστηριότητες μας και ταυτόχρονα να επιδείξουμε υψηλό επίπεδο εταιρικής ευθύνης έναντι των πελατών, των εργαζόμενων μας και της κοινωνίας. Αυτή η σημαντική κίνηση αποδεικνύει επίσης τη δέσμευση της Eurobank έναντι της Σερβίας και του σερβικού λαού», είπε ο κ. Pradelli.

Η Eurobank EFG στη Σερβία διαθέτει δίκτυο 119 υποκαταστημάτων και 9 επιχειρηματικά κέντρα, απασχολώντας 1.600 άτομα που εξυπηρετούν τις ανάγκες περισσοτέρων από 800.000 πελατών. Ως μια από τις εταιρείες με τις υψηλότερες επενδύσεις σε υπεύθυνες επιχειρηματικές δραστηριότητες, η Eurobank EFG έχει έως τώρα συνεισφέρει περισσότερα από 3 εκ. ευρώ μέσω ενός πολύπλευρου προγράμματός Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης με τίτλο «Επενδύουμε στις ευρωπαϊκές αξίες», στηρίζοντας τη δημόσια εκπαίδευση και υγεία, πρωτοβουλίες κοινωνικής ένταξης και την προστασία του περιβάλλοντος.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v