Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Αγορά ιδίων μετοχών από Lavipharm

Στην αγορά ιδίων μετοχών μέχρι ποσοστού 10% επί του μετοχικού της κεφαλαίου και την αύξηση της ονομαστικής τιμής της μετοχής σε ένα ευρώ, θα προχωρήσει η Lavipharm, σύμφωνα με απόφαση της σημερινής έκτακτης γενικής συνέλευσης των μετόχων της.

Αγορά ιδίων μετοχών από Lavipharm
Σε αγορά ιδίων μετοχών μέχρι ποσοστού 10% επί του μετοχικού κεφαλαίου προχωρά, σύμφωνα με απόφαση της σημερινής έκτακτης γενικής συνέλευσης των μετόχων της η εταιρία Lavipharm.

Ειδικότερα, η εταιρία θα προχωρήσει στην αγορά 10% του μετοχικού της κεφαλαίου εντός του επόμενου δωδεκαμήνου. Η αγορά των μετοχών θα πραγματοποιηθεί με χαμηλότερη τιμή 1,65 € και ανώτατη τιμή τα 3,5 € ανά μετοχή.

Επιπλέον η σημερινή συνέλευση αποφάσισε την αύξηση της ονομαστικής τιμής των μετοχών της εταιρίας από 300 δρχ. που ήταν μέχρι σήμερα στις 340,75 δρχ. δηλαδή 1€ με παράλληλη αύξηση κεφαλαίου.

Τέλος, το θέμα της επέκτασης του σκοπού της εταιρίας παραπέμφθηκε σε επόμενη γενική συνέλευση η οποία θα πραγματοποιηθεί εντός εικοσαημέρου, καθώς σήμερα δεν υπήρξε η απαραίτητη εκ του νόμου απαρτία για την λήψη της συγκεκριμένης απόφασης.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v